LG Хладилник Panel Отстраняване

LG е световен производител на потребителска електроника , като телевизори и системи за домашно кино , както и електроуреди , като перални машини , фризери и хладилници. Хладилници LG могат да изпитат редица проблеми , които водят до съобщение за грешка се появява на дисплея панел на устройството . Някои от тези проблеми могат да бъдат фиксирани , като го извадите от хладилника , но други могат да изискват професионален ремонт. Инструкции

1

Изключете вашия LG хладилник и го включете отново след няколко минути, което понякога може да се отървете от грешка код ER /FS . Този код показва, че има грешка сензор в областта фризер на вашия LG хладилник. Тази грешка обикновено е причинена от късо или нарязани тел верига вътре в хладилника , който следва да бъде определен само от квалифициран техник .

2

Потърсете ER /RS или ER /DS грешка код. Кодът на ER /RS обикновено се причинява от липса на вериги в датчика на хладилника . Кодът ER /DS показва късо съединение в механизма за сензор за размразяване на вашия LG хладилник. И двете от тези кодове, понякога може да бъде определен чрез изваждане на устройството за няколко минути . Ако кодовете не изчезнат , обаче , се свържете с LG пряко за помощ .


3

Проверете кода за ER /DH грешка , ако режимът на размразяване на Вашия LG хладилник не работи. Това обикновено се случва , когато устройството не успее да достигне 46 градуса по Фаренхайт в рамките на два часа след размразяване функция за откриване на . Този проблем често е причинена от изгорял предпазител температура или повреда в механизма за размразяване отопление. Поддръжка на клиенти с LG директно да се организира ремонт.

4

Идентифицирайте фен моторни неуспехи , като гледам за кодовете на грешки ER /ФР или ER /CF . Един провал на мотора или отдел на фризера ще предизвика тези панелни съобщения. Този неуспех обикновено се причинява от неефективните моторни , прекъснати кабели или жици Замотаване в механизма на вентилатора. Появява се съобщение за грешка, ако няма сигнал от мотора хладилник след минути на властта хладилник получаването му. Fan моторни ремонти трябва да се опита само от квалифициран техник .

5

Изключете устройството за няколко минути, ако вашата LG хладилник панел произвежда ER /CO съобщение за грешка. A късо проводник , водещ от главната печатна платка и дисплей верига панел обикновено причинява тези проблеми . Свържете се с LG директно, ако проблемът не бъде отстранен .

Как да Конвертиране на Maytag Maxima Natural Gas Сушилня за пропан

Подобно на много газови уреди , сушилни Maytag Максима идват готови да работят на природен газ , а не пропан. Въпреки това, с инсталирането на един прост преобразуване комплект , вашият Maytag Maxima

Περισσότερα >
Как да направим един плексиглас Mirror

Simple огледала са достъпни , но не добавят много визуално обжалване пред дома си . Fancy , рамкирани огледала са склонни да бъдат скъпи и тежки . Въпреки това , можете да направите своя собствена рам

Περισσότερα >