Как да се замени един термостат в рамките на Counter Хладилник

A дефектен термостат вътре си под брояч хладилник може да направи съхраняване на храна в уреда проблематично , тъй като температурата ще стане твърде хладно или прекалено топло. Смяна на термостат за хладилник под брояч е идентичен с подмяна на един за по-голям хладилник. Термостатът е скрит зад панела. След отстраняване на панела и излагане на термостата , че имате възможност да се премахне повреден термостат и инсталирате новата. Нещата ще трябва
отвертка
тел ножици
Електротехника Wing гайка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел на хладилника от контакта. Намерете и премахнете панела за достъп , което води до термостата . Панелът ще се намира или на гърба на хладилника по протежение на гърба вътрешната стена .

2

Идентифицирайте термостата. Най-лесният начин да се определи коя част е на термостата е да погледнете новия термостат сте инсталиране ; те ще имат подобен външен вид. An под брояч хладилник термостат е правоъгълна , подобни по форма и ще има две жици свързване към него .


3

Извадете термостата от неговото местоположение . Ако видите винт или две провеждане на термостата на място, да ги премахнете с помощта на отвертка . Повечето термостати изискват от вас да дръпне компонента или натиснете клип освобождаване.

4

Издърпайте термостата към вас , давайки себе си стая, за да се работи. Изрежете двете жици близо до основата на термостата , излагайки на проводниците . Вземете подмяна термостата и премахване около дължина нокът на изолация от всеки проводник .

5

Линия съществуващите проводници с новите термостатни проводници . Проводниците са обикновено цветно кодирани . Туист един набор от проводници заедно в оголените краища , и след това връзвам жиците заедно с крилчата гайка . Повторете този процес за другия набор от кабели.

6

Push жиците вътре района на отделението , така че можете да прикрепите панела за достъп без никаква намеса . Закрепете термостата. Дайте термостата нежно побутване , за да се гарантира, че е на мястото си. Прикрепете панела за достъп и свързване на хладилника към източник на захранване .

Хладилник Фризер Fan Не се изключва

Вентилаторът в отделението фризер хладилника се намира в близост до изпарител серпентина , където може да се привлече въздух през намотката и принуди студен въздух през целия си уред за охлаждане. Тоз

Περισσότερα >
Как да си направим Удължаване на Църква Stage

Църкви често имат малко повече място за сценични разширения, но и за случайни събития , такова удължаване може да бъде необходимо . Решението е да се изгради един преносим етап, който може да бъде куп

Περισσότερα >