Как да се замени претоварен кондензатор в Whirlpool Хладилник

Ако мотора си Whirlpool хладилник е тътен или осъществяване на силен шум , счупена кондензатор претоварване може да се окаже проблем . В кондензатор помага да се контролира количеството на енергията, течаща в рамките на вашия хладилник. Ако се счупи част , други части в рамките на хладилника са засегнати. Замяна на кондензатор и поръчка на нова част от Whirlpool или да го купуват онлайн. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
клещи
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Преместете Whirlpool хладилник , далеч от стена и извадете захранващия кабел от контакта.

2

Намерете претоварване кондензатор покритие близо обратно дъното на хладилника . Това е многоцветни жици , излизащи от него.


3

Отстранете винта с кръстата отвертка от подпорна клип държи капака. Повдигнете капака за да го премахнете от гърба на хладилника .

4

Изключете двата проводника свързани към кондензатор претоварване използвайки клещи . Кондензаторът се намира на лявата страна на събранието . Това е една малка , кръгла, черно парче.

5

Поставяне плоска глава на отвертка в пролетта клип и натиснете надолу премахва клипа. Издърпайте кондензатор претоварване от хладилника .

6

Поставете новия кондензатор в една и съща позиция и свържете отново пролетта клип , като го натиснете на място.

7

Свържете отново два проводника на кондензатор , и след това поставете капака обратно върху кондензатор. Поставете отново винта в подпорна клип на капака и включете отново захранващия кабел в стената .

Колко често трябва на Garbage Изхвърляне бъдат почистени

? Боклук разпореждания са удобни устройства, които да ви помогнат да се отървете от хранителни отпадъци , но с течение на времето , те могат да започнат да миришат . Тази миризма може да бъде трудно д

Περισσότερα >
Как да спечелим Гипс Таблица Основи

Гипс е силен строителен материал , който е лесен за използване и лесен за мухъл , което го прави добър избор за настолни бази. Мазилка трапезни бази приемат много форми : класически колони, статуи , г

Περισσότερα >