Как да Bypass хладилник Relay

A хладилник реле е електрически ключ, който цикъла на компресора и изключва в отговор на търсенето на студен въздух в уреда . Защото компресори не са проектирани да работят непрекъснато , релето е както функция за спестяване на енергия и компонент за безопасност , която не позволява на компресора от износване преждевременно. Въпреки това, ако релейните неизправности компресорът не може цикъл на най-малко. Заобикаляйки релето е бърз метод за изолиране на проблема. Не оставяйте уреда в режим на байпас или рискувате повреда на компресора. Нещата ще трябва
Комплект отвертки
4 - инчов дължина от 18 - габарит медни проводници
тел за отстраняване на бои
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете хладилник захранващия кабел и да се премести на уреда далеч от стената , така че можете да стигнете до задната част на шкафа.

2

Отстранете покривна плоча от дъното на хладилника с помощта на отвертка, за да извадете винтовете. Някои хладилници не могат да имат заден капак табела , така че това може да не важи за вашата ситуация .


3

Flex горните и долните ръбове на металната кутия в долния десен ъгъл, за да освободите разделите и потеглям кутията. Това е корицата за релето.

4

Вкарайте върха на отвертка с плосък връх в пространството между релето и вътрешната горната част на корпуса на релето. Натиснете надолу горната част на релето с отвертката , докато се изтеглят от страна , за да го извадите от кутията .

5

плъзнат от жицата от страна на реле чрез издърпване на метала конектор в края на жицата .

6

Strip 1/4 инча на пластмасово покритие от всеки край на меден проводник .

7

Прикрепете двата края на медта тел на две контактите вътре в кутията за релето. Закрепете кабела завършва до контактите с изолирбанд . Така се затваря веригата и заобикаля реле.

8

Махни си ръцете и всички инструменти, от хладилника, преди да включите захранващия кабел.

9

Завъртете регулатора на температурата в хладилника за най-високата позиция за тест . Ако кликванията компресорни и активира , произвеждащи отличителен бръмчене , релето е дефектен и трябва да бъде заменен. Не работете с уреда за неопределено време в режим на байпас.

Как да се замени Stripped Couplers в Genie гаражна врата отваряне

Genie отваряне на гаражна врата работят с железопътна разклонител , която придава на железопътната сглобяването на мотора главата. Ако гаражната врата срещне препятствие , железопътната съединителя се

Περισσότερα >
Как да се изгради удобна Bench

Можете лесно да тапициране с твърд покрив пейка или стол . Пейки , които се използват за поставяне на обувки могат да бъдат направени много по-удобно чрез добавяне на плат и подплата на дървесина седа

Περισσότερα >