Как да махнете рамката на Frigidaire GLHS267ZA

The Frigidaire GLHS267ZA е рамо до рамо хладилник с автоматична лед и вода опаковка на вратата на фризера . Докато повечето потребители никога не ще трябва да разглобявате този хладилник, някои отстраняване на проблеми и ремонт ще изисква , че рамката хладилник бъдат отстранени първо, за да получите достъп до вътрешните компоненти . Винаги изключвайте захранването на хладилника преди да извърши ремонт или разглобяване задачи. Нещата ще трябва
Ключ
Empty контейнер
Philips отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете посока на часовниковата стрелка за доставки хладилник крана за вода , докато напълно затворен. Извадете от хладилника далеч от стената, за да получат достъп до всички страни на устройството.

2

Намерете модула на водоснабдяване линия на задната част на хладилника Frigidaire . Разхлабете гайка месинг компресия от линията за подаване на вода с гаечен ключ чрез завъртане обратно на часовниковата стрелка и плъзнете месинг гайката на разстояние линия водоснабдяване. Дръпнете надолу и премахване на ръкава , който държи на събранието на входа на крана за вода .


3

Изключете линията за подаване на вода от входа на крана за вода и поставете края на линията за подаване на вода в едно празен контейнер за улов на всякаква остатъчна вода.

4

Отворете хладилника и фризера вратите и вземете петите решетка от лявата страна на решетката близо до върха . Издърпайте решетката напред, докато разделите ясна и след това преместете над и дръпнете дясната страна на решетката свободна от разделите. Повдигнете нагоре и навън , за да вземе петите решетка на разстояние от хладилника .

5

Затворете вратите на хладилника и излитане пантата на капака на горната част на хладилника . Извадете винтовете на пантите с Philips отвертка и повдигане на пантата на разстояние от хладилника . Повдигнете вратата на хладилника и на разстояние от долната панта щифт и настроите вратата встрани , като се отбелязва , че вратата може да бъде тежък.

6

Намерете линията вода по протежение на долната панта на вратата на фризера и натиснете надолу по външния пръстен на монтирането на водната линия . Издърпайте тръбата на водната линия навън. Повдигнете горния капак панта и извадете винтовете.

7

Намерете конектор щепсела на окабеляването на горната панта и задръжте конектора на всяка плоска страна . Bend конектора напред и назад , докато се разхлаби и след това издърпайте освен съединителя.

8

Повдигнете горната панта и да продължи да тегли до електропроводната система е отстранен от вратата на фризера . Вземете вратата на фризера и на разстояние и да зададете врата надолу , като се избягва поставянето на вратата на фризера върху водната линия .

9

Извадете от хладилника и фризера рафтовете. Издърпайте чекмеджетата на Бин докато чекмеджето спира ; натиснете върху раздела спиране от страна на чекмеджето и да завърши отстраняване всяка чекмедже.

10

Извадете винтовете , които притежават останалата част от рамката заедно и внимателно повдигнете всяко парче и изключване .
<Бразилски>


GE Хладилник Fan Не е Кликвайки върху

General Electric произвежда широка гама от хладилници , от луксозни , стилни модели за повече бюджетни - приятелски , основни опции. Независимо от дизайна , функцията на всички хладилници, е същият ,

Περισσότερα >
Как да се изгради Bird Cage щандове

Bird кафезни щандове следва да бъдат прости и силни . Те не трябва да бъде тромава , най- тежък или трудно да се движат. Простотата е ключът за клетка за птици щандове . Bird клетки не са толкова тежк

Περισσότερα >