Как да премахнете Center пост на Whirlpool Хладилник

Whirlpool хладилници идват в диапазон от стилове , размери и видове , които предлагат много възможности за съхранение на хранителни продукти във вашата кухня . Освен тяхната широка продуктова линия, Whirlpool също така предлага много хладилници модели, които имат регулируеми рафтове. Тези рафтове могат да бъдат монтирани на различни позиции, на базата на която се поставят на постовете, които ги подкрепят , включително централните пунктове. Някои хладилници Whirlpool разполагат регулируема ширина рафтове , които също разчитат на мнения център за подкрепа. Преконфигуриране рафтове включва премахване център мнения , които е прост процес , след като ясно от хладилника. Нещата ще трябва
Голяма картонена кутия или охладител
Flat - отвертка
клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отворете си Whirlpool хладилник за врата и намерете настройката за контрол на температурата. В повечето модели това е копчето с няколко номера по него, или на една скала, която варира от червено, за по-топъл , до синьо , за по-студено .

2

Завъртете регулатора на температурата най-топлият настройката на предотвратяване на хладилника от тичане , докато работите .


3

Извадете съдържанието на рафтовете и чекмеджетата около центъра на вратата. Поставете ги в картонена кутия или охладител за временно складиране.

4

Махни рафтове , които седят на върха на централната греда от тях вдигане нагоре. Повдигнете и издърпайте рафтовете към вас да ги извлечете. Поставете ги настрана.

5

Премахнете всички регулируеми ширина рафтове, които се прикрепят към клиповете на двата края на централния пост . Поставете плоска глава на отвертка нож в клиповете да ги отворят , което позволява на рафтовете да падат свободно .

6

Извадете център греда от ръка , ако е възможно , като го издърпате към вас . Туист поста нежно като дръпнеш , ако не може да се освободи лесно.

7

Хванете център поста с чифт клещи близо до мястото, където тя отговаря на стената на хладилника . Извади го , леко усукване , ако е необходимо , за да го разхлабите.

Как да се определи Хладилник Фризер Fan Това Починал

Вашият хладилник компреси горещ въздух в студен въздух. Процеса на сгъстяване не се разпределя въздуха през хладилника ; , че е работа на вентилатора на изпарителя . Вентилатор изпарител , който започ

Περισσότερα >
Как да си направим една кукла Trunk

Докато кукла трупчета са лесно достъпни за покупка в магазините или по интернет , той може да бъде по-евтино , по-удобно и по-пълноценен , за да се изгради един от вашите собствени. Макар и малка по р

Περισσότερα >