Как да се промени , компресорът на Elite Frigidaire Хладилник

Охладителни системи като тези, намерени в климатици и хладилници генерират студен въздух от бързо компресиране и разширението на газа . Компресорът в хладилник служи неразделна задача на компресиране на охлаждащата течност по време на процеса на сгъстяване и разширение . Както при всяка механична част , компресори могат да носят с възрастта. За щастие на собствениците на жилища, DIY , подмяна на компресор на Frigidaire хладилник е сравнително прост процес, благодарение на един удобен уеб ресурс. Нещата ще трябва
Наръчник на собственика
Computer
Internet връзка
Схема
Замяна компресор
отвертки
очила Torch
безопасност
Съвместния съединение
Запойте MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Снабдете се с принципна схема за охладителната система на хладилника под въпрос от достъп до сайта на Sears Parts Direct и въвеждане на серийния номер на хладилника на заявка бар сайт. Изтегляне и отпечатване на диаграмата.

2

закупят заместване компресор за хладилника в въпрос от сайта на Sears Parts Direct, използвайки връзките достъпно на списъка с части , прикрепен към системата за охлаждане схематична диаграма. <Бразилски>

3

Извадете всичката храна от хладилника и фризера и го поставете в хладилник за архивиране на друго място в къщата или в къщата на един приятел. Изчакайте за новия компресор да пристигнат преди да се прави така .

4

Изключете хладилника и дръпнете хладилника далеч от стената. Повечето компресори са в долната част на гърба част на хладилник

5

Намерете старата компресора на хладилника , като се използва Схема - . Всички части на система за охлаждане на хладилника изглеждат ясно обозначени на схемата. Компресорът се състои от метална кутия с купол отгоре черно. Компресори обикновено са в дъното на хладилника , към долната част на устройството , точно над пода.

6

Премахнете всички части, които блокират директен достъп до компресора. Тези части могат да включват хладилни бобините и лентата на размразяване .

7

Развийте тръбите от арматурата на съществуващата компресора. Ако е необходимо , сложи очила и нагряване на тръбите с горелка , за да ги изключите - понякога заваръчни тръби производител за компресори. Използвате факла Само ако сте абсолютно не може да прекъснете тръбите ръчно. Нагрейте тръбите с малка факла на слаб пламък , за да се избегне загряване всичко останало в хладилника .

8

Развийте винтовете , държащи съществуващата компресора в място , с помощта на отвертка . Отстранете винтовете .

9

Премахнете съществуващия компресора от хладилника.

10

Поставете новата компресора в хладилника , прилепнали в точното място, заети преди това от старите компресор .

11

Залепете новия компресора на хладилника , използвайки винтовете ли премахнати, за да вземе стария компресора навън.

12

Нанесете всяка съвместна съединение , препоръчана от производителя на компресора към резба края на съединителни части на компресора.

13

Прикрепете тръбопроводи към новата компресора чрез завиване на тръбите върху арматурата на компресора.

14

Weld тръбите на място. Нанесете спойка до ставата на тръбата и компресор тръби монтаж и топлина ставата равномерно с горелка чрез преместване на пламъка на горелката бавно назад и напред над ставата.

15

Сменете всички части, отстранени от хладилника , за да получите достъп до компресора. Включете хладилника обратно в и замени всяка храна отстранен .

Фреон Капацитет за Хладилник

фреон ( HCFC -22 ) е бил широко използван за охлаждане на хладилници до 2004 г., когато САЩ започна бавно намаляване на употребата на химикала , вследствие на своята неблагоприятен ефект върху озонови

Περισσότερα >
Как да се възстанови Vintage Мебели

Били ли сте направили голяма пестеливост или антикварен магазин Намери и купи ретро мебели ? Може би имаш семейство парче от реколта мебели, които е малко износени . Въпреки че можете да рисувате ретр

Περισσότερα >