Как да Отстраняване на Съвет Payne размразяване Control

Марката Payne на контролни табла размразяване е инсталиран в много марки и видове домашни и търговски единици. Хладилници и топлинни помпи , например, използват Payne размразяване контролни табла за предотвратяване на отоплителните намотки от студ . Въпреки това , повреда на контролния съвет или специфични части може да се предотврати това да се случи . След като се намери местоположението на вашия контрол размразяване борда , можете да отстраните , за да открие най- главната причина . Нещата ще трябва
Flathead или Crosspoint отвертка
мултиметър

Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранване , като изваждате захранващия кабел. За по-големи уреди, като търговски хладилници , помислете за изключване на прекъсвача на захранващата букса .

2

Изследвай контрол размразяване съвет за видими повреди , като искрене или счупени води от платката към свързани части . Всяко видимо физически щети може да направи цялата Payne размразяване контролното табло безполезен.


3

Изключете всички проводници от контрол размразяване борда на термостата. Включете мултицет за настройката на съпротива. Уверете се, че червени и черни води са инсталирани.

4

Докоснете краищата на мултицет води на терминалните краища на термостата , където са били свързани борда на контактите на контролните размразяване . Ако показанията на измервателните уреди се движат , термостата има съпротива. Ако не, то трябва да се смени .

5

Подайте захранване към вашия единица . Свържете отново води контролния размразяване раздела към работещ термостат . Изключете преднината на открит мотор на вентилатора и след това включете режим на отопление вашето устройство , така че замръзване започва да се натрупват върху открит бобината . Нека това да работи в продължение на 10 минути.

6

Изберете настройката за размразяване на 30 - минути на контролния съвет. Използвайте бордови отвертка, за да доведе до късо съединение между клемите на ускоряване на контрол размразяване съвет. Ако не чувате обръщане позицията на промяна клапан , контрол на таймера могат да бъдат разбити .

Как да се замени една врата Seal на Кенмор НЕ2 Plus шайба

The Kenmore НЕ2 Plus линията на автоматични перални машини са високи уреди ефективност произведени за жилищна или промишлена употреба . Уплътнението на врата се свързва с предната част на ваната на пе

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена бебешко легло

A ново бебе е ценно и вълнуващо събитие в живота на двойката . Много пъти член на семейството, ще направят нещо по-специално , преди бебето да пристигне . Можете да направите красива бебешка кошара .

Περισσότερα >