Как трябва да приемате манипулатори от Maytag Хладилник

Maytag хладилници идват в много стилове , като най- фризер, рамо до рамо , френски врати и отдолу- фризер. Начинът, по дръжките на вратите придават на хладилника може да варира толкова, колкото стиловете хладилник. Bottom - фризер и топ охладители Maytag хладилник дръжки трябва да бъдат премахнати, за да се обърне крилото на вратата . Не е необходимо да се обърне ключа врата от страната до рамо и френски хладилник модели врати , но може да се наложи да се заменят повредените дръжки. Нещата ще трябва
Flat - отвертка
малка плоска отвертка
самозалепваща лента
Hex ключов зададете MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Top- Freezer Door Обгръщащи Дръжки <Бразилски>
1

Отвори фризера, за да получите достъп до винтовете, които държат дръжката на вратата . Премахнете винтовете на плоска глава от горната и долната част на дръжката в горната и долната част на вратата на фризера .

2

Покрийте върха на малка плоска отвертка с хартиено тиксо , за да се защити хладилник финал. Използвайте отвертка, за да надзъртам капака на винт от долната част на дръжката на вратата на хладилника .


3

Отворете вратата на хладилника , за да получите достъп до винтовете на плоска глава държи горната част на дръжката към върха ръбове на вратата. Отстранете винтовете от долната част на дръжката.


Top- Freezer Door Contour Дръжки

4

Отворете хладилника и фризера вратите за достъп до винтовете на долния ръб на вратата на фризера и горния ръб на вратата на хладилника . Използвайте плоска отвертка за премахване на винтовете на дръжката .

5

Потърсете малките вдлъбнати настройващите винтове по стените на хладилни и хладилник врати дръжки . Винт на фризера инсталира в близост до горната част на дръжката фризер. Винт The хладилник инсталира в близост до дъното на дръжката.

6

Поставете шестнадесетичен ключ в отворите на винт . Включете настройващите винтове обратно на часовниковата стрелка , за да се освободи дръжките на вратата на хладилника .


Side -по- Side Хладилник Дръжки на MarketBook.bg 7

Отворете хладилника и фризера вратите за достъп до настройващите винтове по протежение на вътрешната страна на дръжките .

8

Потърсете малките вдлъбнати настройващите винтове в горната и долната част на двете дръжки.

9

Поставете шестнадесетичен ключ в отворите на винт . Включете настройващите винтове обратно на часовниковата стрелка , за да се освободи дръжките на вратите . Издърпайте дръжките на разстояние от дръжката монтажни скоби .


Bottom - Freezer и френски Door Metal Contour Дръжки MarketBook.bg: 10

Потърсете малките вдлъбнати настройващите винтове в горната и долната част на дръжката хладилник . Настройващите винтове на дръжката фризер са разположени по протежение на долната част на дясната и лявата страна на дръжките .

11

Поставете шестнадесетичен ключ в отворите на винт . Включете настройващите винтове обратно на часовниковата стрелка , за да се освободи дръжките на вратите .

12

Издърпайте дръжките на разстояние от дръжката монтажни скоби .


Bottom - Freezer и френски Door Plastic Contour Дръжки

13

Хвани дръжката на вратата на хладилника .

14

Натиснете дръжката на вратата нагоре към върха на хладилника да се плъзга дръжката на разстояние от монтажните скоби прикрепени към вратата на хладилника . <Бразилски>
15

Хвани дръжката на вратата на фризера .

16

Плъзнете дръжката наляво, за да я освободите от монтажните скоби прикрепени към вратата на фризера .

<Бразилски> Bottom - Freezer Plastic Дръжки MarketBook.bg: 17

Погледнете в горната част на вратата на хладилника за винт плоска глава осигуряване на дръжката тапицерия . Отстранете винта, за да се освободи тапицерия и да изложи винт плоска глава държи горната част на дръжката на вратата .

18

Покрийте върха на малка плоска отвертка с хартиено тиксо , за да се защити хладилник финал. Използвайте отвертка, за да надзъртам капака на винт от долната част на дръжката на вратата на хладилника .

19

Развийте винтовете на дръжката за да се освободи дръжката от вратата на хладилника .

20

Отвори фризера, за да получите достъп до винтовете на плоска глава , притежаващи дръжката фризер до горната част на вратата . Отстранете винта, за да освободи дръжката на вратата на фризера .

Как да Отстраняване на GE SmartWater Softener Overflow

SmartWater водна система за омекотяване на GE изчиства тежки примеси като желязо от доставките на Вашия дом вода, за да се намали потреблението на енергия и подобряване на състоянието на кожата си чре

Περισσότερα >
Идеи за боядисване детски столчета

Бояджийски детски столчета Ви дава възможност напълно да персонализирате вашия дом или градина декор. Изберете вашия проект на базата на вашите нужди , председателят имате на разположение , както и ви

Περισσότερα >