Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Хладилници >> Content

Как трябва да приемате манипулатори от Maytag Хладилник

Maytag хладилници идват в много стилове , като най- фризер, рамо до рамо , френски врати и отдолу- фризер. Начинът, по дръжките на вратите придават на хладилника може да варира толкова, колкото стиловете хладилник. Bottom - фризер и топ охладители Maytag хладилник дръжки трябва да бъдат премахнати, за да се обърне крилото на вратата . Не е необходимо да се обърне ключа врата от страната до рамо и френски хладилник модели врати , но може да се наложи да се заменят повредените дръжки. Нещата ще трябва
Flat - отвертка
малка плоска отвертка
самозалепваща лента
Hex ключов зададете MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Top- Freezer Door Обгръщащи Дръжки < Бразилски>
1

Отвори фризера, за да получите достъп до винтовете, които държат дръжката на вратата . Премахнете винтовете на плоска глава от горната и долната част на дръжката в горната и долната част на вратата на фризера .

2

Покрийте върха на малка плоска отвертка с хартиено тиксо , за да се защити хладилник финал. Използвайте отвертка, за да надзъртам капака на винт от долната част на дръжката на вратата на хладилника .


3

Отворете вратата на хладилника , за да получите достъп до винтовете на плоска глава държи горната част на дръжката към върха ръбове на вратата. Отстранете винтовете от долната част на дръжката.


Top- Freezer Door Contour Дръжки

4

Отворете хладилника и фризера вратите за достъп до винтовете на долния ръб на вратата на фризера и горния ръб на вратата на хладилника . Използвайте плоска отвертка за премахване на винтовете на дръжката .

5

Потърсете малките вдлъбнати настройващите винтове по стените на хладилни и хладилник врати дръжки . Винт на фризера инсталира в близост до горната част на дръжката фризер. Винт The хладилник инсталира в близост до дъното на дръжката.

6

Поставете шестнадесетичен ключ в отворите на винт . Включете настройващите винтове обратно на часовниковата стрелка , за да се освободи дръжките на вратата на хладилника .


Side -по- Side Хладилник Дръжки на MarketBook.bg 7

Отворете хладилника и фризера вратите за достъп до настройващите винтове по протежение на вътрешната страна на дръжките .

8

Потърсете малките вдлъбнати настройващите винтове в горната и долната част на двете дръжки.

9

Поставете шестнадесетичен ключ в отворите на винт . Включете настройващите винтове обратно на часовниковата стрелка , за да се освободи дръжките на вратите . Издърпайте дръжките на разстояние от дръжката монтажни скоби .


Bottom - Freezer и френски Door Metal Contour Дръжки MarketBook.bg: 10

Потърсете малките вдлъбнати настройващите винтове в горната и долната част на дръжката хладилник . Настройващите винтове на дръжката фризер са разположени по протежение на долната част на дясната и лявата страна на дръжките .

11

Поставете шестнадесетичен ключ в отворите на винт . Включете настройващите винтове обратно на часовниковата стрелка , за да се освободи дръжките на вратите .

12

Издърпайте дръжките на разстояние от дръжката монтажни скоби .


Bottom - Freezer и френски Door Plastic Contour Дръжки

13

Хвани дръжката на вратата на хладилника .

14

Натиснете дръжката на вратата нагоре към върха на хладилника да се плъзга дръжката на разстояние от монтажните скоби прикрепени към вратата на хладилника . <Бразилски >
15

Хвани дръжката на вратата на фризера .

16

Плъзнете дръжката наляво, за да я освободите от монтажните скоби прикрепени към вратата на фризера .

< Бразилски> Bottom - Freezer Plastic Дръжки MarketBook.bg: 17

Погледнете в горната част на вратата на хладилника за винт плоска глава осигуряване на дръжката тапицерия . Отстранете винта, за да се освободи тапицерия и да изложи винт плоска глава държи горната част на дръжката на вратата .

18

Покрийте върха на малка плоска отвертка с хартиено тиксо , за да се защити хладилник финал. Използвайте отвертка, за да надзъртам капака на винт от долната част на дръжката на вратата на хладилника .

19

Развийте винтовете на дръжката за да се освободи дръжката от вратата на хладилника .

20

Отвори фризера, за да получите достъп до винтовете на плоска глава , притежаващи дръжката фризер до горната част на вратата . Отстранете винта, за да освободи дръжката на вратата на фризера .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/refrigerators/1019008159.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.