Как да се замени с Broken Plug по Тостер

Ако кабелът на вашия тостер фурна е протрит или щепселът е напукана, бихте могли да се рискува пожар , ако продължите да използвате уреда . Но не е нужно да се хвърля цялата фурната заради счупена свещ. Можете да прикрепите нов плъгин, и да продължат да правят тост и вафли във вашата фурна без да се притеснявате за опасност от пожар. Вие не се нуждаят от специално електрическо знания, за да направи този ремонт. Нещата ще трябва
Utility нож
Замяна щепсел
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете Тостер . С помощта на нож полезност, отсече счупен щепсела и ги изхвърлете .

2

Свалете капака от нов щепсел . Развийте двата винта и оставете настрана и повдигнете пластмасовия капак . Нахранете края на своя кабел през отвора в задната част на щепсела.


3

Nick кабела около 1 инч от края с ножа полезност и кори обратно изолацията , излагайки проводниците в щепсела . Трябва да видите три жици : зелени , черни и бели . Те представляват земята , отрицателни и положителни проводниците .

4

Туист проводниците около подходящи винтове във вашия мозък, след диаграмата продадена на с щепсела. Всяка жица ще бъде увита около различен цвят винт.

5

Затегнете винтовете, за да осигурят на проводниците . Плъзнете капака обратно върху тапата и затегнете тези винтове.

Как да отстранявате един мотор, който няма да се изпълняват в 417.44042400 Кенмор Front- Load миене

предно зареждане модел шайба Кенмор е 417.44042400 използва двигател за шофиране и завъртете барабана вътре в машината . Моторът на шайбата може да стане прегряване при продължителна и тежка употреба.

Περισσότερα >
Изгради своя собствена бебешко легло

С тези стъпка по стъпка инструкции , можете да изгради своя собствена бебе яслите и да спестят пари за други нужди ! Прочетете, за да откриете колко лесно е да се създаде тази съществена част от бебеш

Περισσότερα >