Монтаж Електрически нагреватели перваз на стената

Можете да монтирате електрически нагревател перваз във всяка област на вашия дом , изискващи допълнително отопление, като например баня , коридор или под прозореца. Нагревателят насочва студения въздух в, принуждавайки въздуха чрез нагревателен елемент , освобождавайки по този начин затопля въздуха в помещението. Въпреки че можете да монтирате нагревател навсякъде , тя изисква инсталирането на специален 240 -усилвател схема да работи нагревателя ефикасно и правилно . Нещата ще трябва
Tape мярка
10/2 неметален електрически кабел
Stud Finder
самозалепваща лента
3/4-inch дърво свредло
бормашина
Heavy - мито голям кламер
Flashlight
Fish лента
клещи
Черно изолирбанд
отвертка
Hammer е. 3/4-inch скоба конектор
Cable Изкормвача <Бразилски> телени резачки
тел за отстраняване на бои
Ред конектори телени
30 -усилвател , 240 -волтов двойно - прекъсвач на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
монтажа и окабеляването на паркет нагревател
<Бразилски> 1

Измерете разстоянието от мястото за монтиране на перваз нагревател да си прекъсвач панел . Тези измервания ще включват разстоянието от цокъла до тавана , през тавана до над прекъсвач панел , и надолу по стената към панела. Добавяне на най-малко 10 фута до това измерване .

2

Нарежете дължина от 10/2 неметален електрически кабел , равна на вашите измервания. Кабелът се състои от 10 - габарит черен твърд проводник , на 10 - габарит бяло вещество тел и гола медна заземен проводник .


3

Плъзнете търсач родословни над монтажната стена , за да намерите шипове . Mark всяко място родословни с хартиено тиксо .

4

Поставете нагревателя перваз на монтажната стена , така че края на нагревателя с термостата е между две копчета . Уверете се, че монтажните отвори на перваз нагревател линия нагоре с шипове .
Видео 5

Mark термостата края на нагревателя на монтажната стена . Премести нагревателя от стената и да пробия дупка 3/4-inch през стената зад борда на нагревателя с помощта на малко 3/4-inch дърво бормашина и дрелка .

6

отпускам тежко - мито голям кламер . Натисни кламер през тавана , където стената и се срещат таван , над дупката пробит в монтаж на стена . Продължи да натиснете кламер през борда на стената, за да гарантират, че тя прониква в тавана.

7

Идете в тавана и да намерят мястото на монтиране на стена . Използвайте фенерче за да намерите кламер ви избута през тавана . Пробийте дупка в 3/4-inch горна плоча за монтаж на стена е в непосредствена близост до кламер .

8

Feed риба лента надолу през отвора в горната плоча . Имате асистент часовника за края на лентата на риба чрез 3/4-inch дупка ви пробити по дъното на монтажната стена . Хванете края на лентата риба с клещи и го издърпайте през дупката .

9

Bend единия край на 10/2 NM кабела в една малка кука. Поставете този кука в примката на края на лентата риба. Увийте изолирбанд около лентата риба и кабела NM да осигури проводник към лентата.

10

Reel лентата риба нагоре през стената и в тавана. Това скрива NM зад гипсовата замазка и го дърпа в тавана. Изрежете лента от края на лентата на риба , за да се освободи кабела на NM . Продължи да дръпнем кабела NM нагоре през стената , докато не само с двата крака на NM стърчащи от стената на мястото за монтиране на нагревател.

11

Погледнете на гърба на нагревателя перваз да се намери 3 /4 - инчов кръгъл нокаут в края на термостата . Нокаут е покрит с метален диск . Поставете отвертка върху диска и стачка отверката с чук, за да прати диск от нагревателя .

12

Поставете конците на 3/4-inch скоба конектор чрез нокаут от гърба на нагревателя. Фиксирайте съединителя с контрагайката снабден с конектора.

13

Вкарайте проводника NM чрез конектора в нагревателя. Натиснете нагревателя близо до стената . Затегнете двата винта, разположени на конектора на скоба да държи жицата закрепена в нагревателя.

14

Линия монтажните отвори на нагревателя с шипове в стената. Карам монтажните винтове , предоставени с нагревател перваз , през монтажните отвори в шипове .

15

Премахнете външната обвивка на кабела NM с кабел Изкормвача да освободи три проводника вътре в кабела. Срежете проводниците с тел фрези , оставяйки около 8 инча на тел стърчащи от нагревателя .

16

Strip 3/4 инч от изолацията на разстояние от краищата на черното и проводници бели 10 - габарит с тел стриптизьорки . Увийте парче черен изолирбанд около бялата жица за да покаже, че бялата жица сега е гореща жица. A 240 -волтова верига не изисква неутрален проводник, за да завърши на веригата, и чрез маркиране на бялата жица като гореща тел, не е нужно да се добави , за сметка на допълнително проводник .

17

Свържете черния проводник от кабела NM към един от червените жици , прикрепени към перваз нагревател термостат със завъртане червена жица конектор върху проводниците . Свържете белия проводник към останалия червен термостат проводник от термостата с друг червен конектор. Е.
18

Свържете една от черните проводници от нагревателя перваз на един от черните жици на перваз нагревател с термостат червен съединител . Свържете оставащите две черни жици от нагревателя и термостатът, заедно с друг конектор.

19

Туист червена жица конектор върху зелени и голи медни проводници за свързване на двете финални жици заедно. Вкарайте всички кабели в нагревателя и приложете термостата на нагревателя с болтовете осигури нагревателя.


Поставяне на паркет Нагревател Circuit

20

Изключете основната прекъсвач , разположен в топ центъра на вашия прекъсвач панел . Този прекъсвач е отделена от другите нарушители в панела .

21

Отстранете винтовете , държащи капака на прекъсвач панел. Издърпайте капака на панела излагане на проводниците , свързани с текущата прекъсвач в панела.

22

Идете в тавана и издърпайте кабела на NM през тавана до плоча на стената над прекъсвач панел. Може да има вече да бъде няколко жици хранене надолу от тавана и в кутията на панела . Пробийте друг 3/4-inch дупка, през горната стена плоча над панела , ако е необходимо .

23

Кажете си асистент хранят лентата риба през един от нокаута в горната част на кутията на панела и в на тавана. Прикрепете Нм на лентата риба с изолирбанд и издърпайте кабела от тавана и в кутията на панела .

24

Поставете на гърба на 30 -усилвател , 240 -волтов двойно - прекъсвач в слот по ръба на прекъсвача панел. Натиснете предната част на прекъсвача надолу върху лентата с център автобус , докато щракне на мястото си.

25

нарязани тел за достъп от новия кабел NM , оставяйки достатъчно тел, за да се хранят около вътрешния периметър на гърба на новия прекъсвача . Rip външната обвивка от кабела NM и ленти с изолацията от проводниците .

26

Плъзнете черен проводник под един от винтовете на клемите в задната част на новото прекъсвача . Увийте парче черен изолирбанд около бялата жица и я поставете под терминал винт , оставащо в прекъсвача . Затегнете двата винта да държи проводниците към прекъсвача .

27

Намерете тънък , сребрист автобус бара по вътрешната периметъра на кутията на панела , че има зелени и голи медни проводници , свързани към него . Плъзнете гола медна жица от кабела на новата NM при празен терминал винт, след това затегнете винта, за да държи жицата в бара на приземния автобус.

28

Поставете капака върху прекъсвач панел. Включете главния прекъсвач панел обратно на власт прекъсвачите в панела .

Дали Plastic Купола на NuWave фурни Crack от топлина

? The NuWave Pro е плот фурна , произведена от Hearthware , Inc NuWave печки комбинират инфрачервена връзка, конвекция и проводимост технология за бързо, дори за готвене . Те също разполагат с прозрач

Περισσότερα >
Как да спечелим една сянка Box за кръщене рокля на бебето

Показване на кръщението рокля на вашето дете в кутия сянка върху стената е винаги присъства напомняне на вашата вяра и надежда за бъдещето си . Кръщелни рокли са деликатни и красиви и проста кутия сян

Περισσότερα >