Сензорът за налягане на Bryant пещ няма да се отвори или затвори & Code 31

Много Брайънт печки притежават електронен панел за контрол, която ще започне да мига в поредица от мига, за да уведомява потребителите, ако даден проблем е настъпило с пещта. Ако серията на мига се равнява на код "31 " , като извършва една дълга светкавица и след това три къси , превключвателя за налягане не се отваря и затваря правилно и не е необходимо отстраняване на неизправности. Винаги изключвайте захранването преди да извършвате каквито и да било задачи по почистване и поддръжка и да се спре веднага , ако мирише на газ. Оставете къщата и се обадете на газовата компания за съдействие. Нещата ще трябва
Soft четка или кърпа за миене на съдове

сгъстен въздух MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете пещта и отворете панела за достъп . Използвайте мека четка или кърпа, за да почистите остатъците от вентилатора вентилатор и монтаж на горелката , но не забравяйте да се избегне самата горелка .

2

Извадете въздушния филтър и чисти ако замърсен или задръстен . Измийте с вода и сапун и обилно изплакване . Поставям настрана , за да изсъхнат на въздух преди да инсталирате повторно обратно в пещта.


3

Проверете въздушния поток около пещта и отстранете всичко, което може да блокира вентилационните отвори на стените на пещта . Намерете отвори за връщане и доставки в целия дом и отворете всички дюзи , движещи всичко, което седи на върха на или блокиране на вентилационните отвори и ограничаване на въздушния поток , което може да повлияе на ключа за налягане.

4

Излез навън и проверка на вентилационните отвори на екстериора на дома , почистване , както е необходимо , за да се подобри въздушния поток през вентилационните отвори .

5

Намери набора от PVC тръби, които се свързват към горивната камера на пещта , както тръбите могат да е запушена с обект или остатъци , причинява проблема с налягане. Използвайте фенерче за да гледат вътре в тръбите и премахване на всички елементи, които могат да бъдат причинители на препятствието .

6

Намери ключа за натиск върху предната част на пещта Брайънт . Ключът е с форма на диск и е в рамките на предния панел за достъп . Разделете двата маркучи , свързани с преминаването на налягането и използвайте флакон със сгъстен въздух, за да духне всички блокажи от маркучите . Свържете всеки маркуч и натиснете превключвателя за налягане здраво .

7

извършите нулиране , като изключите захранването и да изчакате няколко минути, преди възстановяване на захранването. Настройте термостата на "Топлофикация " и да регулирате температурата до желаната точка и позволи на пещта , за да започнете .

Как да Отстраняване на тавана вентилатор Remote

Дистанционни управления за вентилатори могат да увеличават функционалността на вашия фен . Зимни и летни фен предполага определянето на различни посоки на въздушния поток . Обикновено това е коригиран

Περισσότερα >
Как да спечелим Grapevine Мебели

Ако живеете близо до лозе, собствениците ще понякога ви позволяват да се извозват техните изхвърлени лози . Като алтернатива , можете да изрежете диви лози или купите сушени лози в магазин за плавател

Περισσότερα >