Как да използваме Rinnai MCC- 45 - 3US термостат Controller

Rinnai непрекъснат поток вода нагревател включва дистанционното управление MCC- 45 - 3US за управление на температурата на топлата вода в системата. Контрол на температурата на водата , състоянието на системата и водния поток чрез дистанционното управление . Нагревател за дистанционно управление на Rinnai може да увеличи температурата на водата до 180 градуса. Температурата на водата над 120 градуса увеличават вероятността от изгаряния и представляват значителен риск за малки деца. Инструкции

1

Изключете всички кранове по линия на нагревателя вода. Докоснете "H " на дистанционното управление , за да се повиши температурата на водата . Докоснете "C" да се намали температурата на водата . Сегашната температурата се появява на дисплея на устройството за дистанционно управление на . Натиснете бутона , докато се появи желаната температура.

2

Гледайте " при употреба" индикатор, който да определи дали бойлерът е функциониращ . Когато отворите топла вода поток по всяко кранче , на "В употреба" индикатор свети в зелено за да покаже, че горелката работи за затопляне на водата.


3

Натиснете "M" в горния десен ъгъл , за да видите запаметените съобщения за грешки. Грешки Адрес системата с ремонта техник .

4

Бутнете "H " бутон на дистанционното и го задръжте за две секунди. Натиснете бутона " M" докато държите "H " за да видите текущата водния поток .

5

Натиснете и задръжте " C " След това натиснете бутона " M" за да се покаже текущата температура на изходящата вода или температурата на водата около линията на топла вода .

Как да деинсталирате някое Whirlpool GC1000

The Whirlpool GC1000 е разполага с 1/3 HP боклук , които могат да направят кратко работата на след - хранене храни и напитки обекти . Тази марка на разположение монтира под канала в мивката . Тя също

Περισσότερα >
Как да направим дървен стол, а момиченцето

Имало едно време дървени мебели е често срещано явление в много домове и класни стаи . Въпреки че производителите на детски мебели до голяма степен са заменени дърво с пластмаса като материал на избор

Περισσότερα >