Как да Отстраняване на НОРДАЙН FEHB - 015HA централна електрическа пещ

Централната електрическа пещ НОРДАЙН , номер на модела FEHB - 015HA , е жилищен блок, който използва електричество , вместо на нефт или газ, за ​​да нагорещят пещта и изпращане на топъл въздух през вентилационните шахти по къща . Собственици на огнища, трябва да насрочи проверка и почистване веднъж годишно, за да се запази пещта функционира добре . Но ако пещта не е бил проверен , а понякога дори и да има , може да възникнат проблеми , които изискват някои отстраняване на проблеми . Нещата ще трябва
чиста кърпа (а )
миене на съдове
Water MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете главния ключ на захранването в електрически НОРДАЙН пещ и да се премести в положение " On" , ако пещта не работи . Сменете или нулиране на предпазител или прекъсвач , ако е необходимо .

2

Натиснете панела за достъп , за да се уверите, че панелът е затворен , ако пещта е включена "On" , но не се изпълнява , тъй като пещта няма да работи ако панела за достъп е открехната . Имайте предвид, че НОРДАЙН не препоръчва , че собствениците на жилища отварят панела за достъп по всяко време, за да обслужва единица . Свържете НОРДАЙН вместо .


3

Завъртете термостата пещ за "Heat " или " Auto" и увеличаване на зададената температура над текущата температура на околната среда.

4

Извадете филтъра от страната на пещта и почистване на филтъра със сапунена вода , изплакнете и оставете да изсъхне напълно, ако пещта не работи както се очаква. Плъзнете филтъра обратно на мястото си.

5

Избършете вътрешността на корпуса на пещта и екстериора на кабинета на пещта с чиста кърпа , ако пещта НОРДАЙН изглежда се подсвирква или тракащ по време на употреба и се уверете, че района около пещта не е запушен от други елементи .

Как да тествате термопрекъсвачът в Кенмор съдомиялни

Kenmore миялни машини имат няколко електронни компоненти, които работят в синхрон , за да почистите вашите ястия. За да се защитят тези компоненти , както и за защита на съдомиялната машина от прегряв

Περισσότερα >
Как да продават ръчно изработени мебели

щастие много възможности да се представят , когато занаятчии и майстори търсят начини да продават своите ръчно изработени продукти . Интернет , местни магазини, бълха пазари и частна собственост, мебе

Περισσότερα >