Как да тествате ако Gas Плот Regulator е Good

Регулаторът на вашия газ плот следи идващи от газопровода на Вашия дом налягането . Регулаторът гарантира , че линията не се стремят твърде много гориво в плочата за готвене , което може да бъде изключително опасно и да причини изтичане на газ. Повечето домове, които ползват газ също ще имат регулатор на газовия резервоар , както и, но все пак е важно , че регулатор функции плочата е правилно . Тестване на регулатора отнема само няколко минути и можете да получите отговор веднага. Нещата ще трябва
Манометър

Покажи повече инструкции

1

Изключете газовия вентил , който работи с вашия плот .

2

Премахни капачката на регулатора. В зависимост от вашия плот , местоположението на регулатора и на капачката на регулатора може да варира. Погледнете си ръководство на потребителя , за да намерите точното място на регулатора . Регулаторът ще има една линия, преминаваща през него , че доставките на газ и капачка затваряне друга налична лайн връзка .


3

Натиснете бутона " On /Off " на манометъра да го захрани на , и след това да видите на екрана. Екранът трябва да се чете "0 ", ако е правилно калибриран. Ако не е , го калибрира чрез вентилиране на две входни портове. За да отдушник пристанищата , отстранете двата маркучите като ги дърпа , и след това се оставя отворите да останат на открито . Натиснете бутона "Нулева /Store" и изчакайте екранът да се чете " 0 ".

4

Свържете положителния маркуч линия от вашия манометър на входа на линията на регулатора , където сте свалили капачката. Отрицателното маркуча на манометъра не трябва да се свърже с нищо.

5

Завърти крана газ за плочата обратно и прочетете екранно манометъра е . Манометърът ще тества регулатора. Ако регулаторът работи правилно, на екрана ще се появи номер. Ако регулаторът не работи правилно , манометъра ще продължи да се чете " 0 ".

6

Изключете газовия вентил , извадете манометъра и поставете капачката обратно на регулатора. Сега може да се превърне газовия вентил отново , след като регулаторът е затворен.

Как да определите посоката на въздушния поток в Климатроник

An климатик се в стаята на въздуха, тя се охлажда и го удари обратно в помещението , създавайки постоянен обмен на въздуха. Определяне на въздушен поток от този цикъл е важна, защото тя помага при поз

Περισσότερα >
Как да спечелим една Folding Cot

Сгъваеми легла са прости , леки легла, които са удобни за преспиване , къмпинг пътувания , пътувания и извънредни ситуации. Те могат лесно да бъдат премествани от едно място на друго и се съхраняват д

Περισσότερα >