Отстраняване за Пропан Принудителна Air нагревател

Пропан принудени въздушни нагреватели са преносими нагреватели, които обикновено се използват в открито ситуации , гараж или работилница. Нагревателите са произведени от няколко фирми , включително Coleman и Реди нагревател , и използват LP газ да работят и да се нагрее пространството. Когато възникнат проблеми с нагревателя , някои основни отстраняване на проблеми може да реши проблема , но вие не трябва да се опитва да поправи или отстраняване на неизправности принудени въздух нагревател , ако не сте уверени в способността си да го направят. Вместо Свържете се с производителя на нагревател. Нещата ще трябва
чиста кърпа (а )
Бесният ( ако е необходимо)
миене на съдове
Water MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверка принудителното захранващия кабел нагревател на въздуха и щепсела в електрическия контакт , ако нагревателят няма да се включи. Reset прекъсвача , ако е необходимо, и се свържете с производителя принудени нагревател на въздуха , ако захранващият кабел изглежда повреден или счупен. Не използвайте нагревателя , ако подозирате , че кабелът е повреден.

2

Уверете се, че има достатъчно снабдяване пропан в резервоара , ако сигналната лампа нагревател не се запали . Затворете пропан вентил в посока на часовниковата стрелка и след това бавно отворете крана в обратна на часовниковата стрелка движение. Не отваряйте вентила твърде бързо , тъй като това ще задейства системата за автоматично изключване на вентила.


3

Light сигналната лампа , ако е необходимо, чрез натискане на бутона за автоматичен клапан и след това натискане на бутона Ignitor , което обикновено е червен , един път . Изчакате 20 секунди, за да позволи на въздуха от маркуча и след това натиснете бутона подпалвач между 3 и 8 пъти, докато на нагревателните светлините . Продължавайте да държите бутона за автоматичен клапан в продължение на 30 секунди и след това отпуснете .

4

Намерете пиезо детонатора на базата на принудителното въздух нагревател , ако лампата не ще остане да свети или не свети . Затегнете пиезо детонатора внимателно до основата на нагревателя в посока на часовниковата стрелка .

5

Огледайте входа на нагревател и изходните отвори за каквито и да било препятствия и почистете , ако е необходимо , ако нагревателят внезапно спиране, докато работи. Имайте предвид, че най- принудени нагреватели на въздуха няма да работи при температури от 85 градуса по Фаренхайт или повече .

6

Изчакайте нагревателя да се охлади напълно , изключете захранването и извадете филтъра ( за приложимите модели) от гориво монтиране на задната част на главата на горелката . Почистете филтъра с вода и сапун и изплакнете напълно и след това поставете филтъра на сухо място , докато изсъхне напълно . Плъзнете филтъра обратно в нагревателя.

Как да Настройка на момента на запалване на Кенмор Печки

A проблем с времето за запалване в Кенмор печка може да доведе до провал на детонатора , за да предизвика по навременен начин , или че не може да се запали на всички. Първо проверете дали детонатора е

Περισσότερα >
Как да използвате Milk Paint Като Glaze

Мляко боя е вид боя, използвана , за да завърши дървени мебели , която датира от елинистичния Египет , и получава името си от казеин , или млечен протеин , използван, за да се смесват . Мляко боя съдъ

Περισσότερα >