Отстраняване на един Bryant пещ с мигаща светлина

Bryant газови печки разполагат с LED дисплей, който ви осигурява с код, ако има проблем с уреда. Ако видите мигаща светлина , да се изправя пред панела за достъп на вентилатора и погледнете през пристанището оглед да се види кода. Тези кодове ще варират в зависимост от това кой конкретен модел на Bryant пещ имате . Легендата на код за вашата Bryant модел е вътре вратата на пещта . След тълкуването кода на услуги , отстраняване на най-вероятно проблема. Ако пещта все още не може да работи правилно , обадете се на вашия дилър на Брайънт . Нещата ще трябва
Замяна на въздушния филтър на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Напишете кода на LED дисплея. Изключете електрозахранването и газоснабдяване , за да пещта Преди работи по него.

2

Проверете въздушния филтър, ако кодът е индикация за проблем с въздушния поток . Ако въздушния филтър е мръсен, я изплакнете под студена вода и я оставете да изсъхне напълно, преди да я постави обратно в устройството. Ако вашата пещ използва за еднократна употреба въздушен филтър , сменете го .


3

Проверка на подавания въздух и да се върнете вентилационни решетки , ако на въздушния поток е все още възпрепятствано . Уверете се, че решетките са отворени и че нищо не ги блокира .

4

Проверка на регулатора, ако пещта не успее да затопли сградата правилно . Настройте термостата в режим "Heat ", ако е необходимо. Настройте термостата на температура над стайна температура.

5

Намерете ръководство спирателния вентил на газовата тръба . Тя трябва да бъде отворен за пещта да функционира правилно . Превключвателят за контрол на газ клапан също трябва да бъде включено.

6

Виж за евентуални препятствия около вентилационните отвори , ако пещта все още не може да работи .

7

Press нулирането превключите ако светлината кода показва пещта може да се изключи поради високите температури. Този ключ е на кутията на горелката .

Как да инсталирате електрически котлон

Печки върхове, наричани също котлони , са алтернатива на стандартните диапазони и предоставят само компоненти на горелката без базисна фурна. Печки върховете идват в газ и електрически модели и просто

Περισσότερα >
Как да спечелим една Абажур с Mardi Gras мъниста

Mardi Gras мъниста първоначално са направени в традиционните Mardi Gras цветовете на лилаво , зелено и злато и са били носени като хубаво бижута. Сега мъниста са изработени от пластмаса в много цветов

Περισσότερα >