Как да Изпълнение на газопровод до нови газови фурни

Ако инсталирате нова газова фурна в кухнята , вие трябва да използвате съединител за газ уред или газова тръба за свързване на газовите доставки към фурната. Важно е да се знае , когато доставките на газ спирателен клапан се намира в дома си ; и ако нямате инсталиран клапан , трябва да се обърнете към специалист , за да инсталирате на газопровод в кухнята си . Частите за монтиране на газовата тръба могат да бъдат закупени от всеки магазин подобрения в дома . Нещата ще трябва
телена четка
Pipe уплътнител конец
Ограничителят на дебита
Регулируем гаечен ключ
газ тръба
Brass лакът

Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Намерете района, в кухнята , където искате да инсталирате газовата тръба и фурната. Не трябва да има газов клапан в кухнята , който обикновено се намира в близост до хладилника .

2

Завъртете дръжката на спирателния вентил на газ към "изключено" позиция , след което почистете излишните конци или лента от газ спирателен клапан с телена четка .


3

Нанесете лепило тръба конец конците тръба на вентил за свръх дебит част след това завийте ограничител на дебита в горната част на газ спирателен клапан на ръка.

4

Затегнете две клапи с регулируем гаечен ключ и след това се свързват газова тръба мед към ограничителя на дебита . Затегнете конектора с регулируем гаечен ключ , след като тя е свързана .

5

Свържете другия край на тръбата газ за духов лакът и затягане на тръбата до лакътя с фланец гайка на края на тръбата .

6

Прикрепете месинг лакътя до газовия клапан в долния заден край на фурната газ. Затегнете месинг лакътя до газовия вентил .

7

Завъртете спирателен клапан на газ към "On" позиция след това преместете фурната газ срещу стената.

Кога ли температурата на алармата Go Off в Haier Freezer

? Haier предлага температура аларма функция на някои от своите модели хладилници . Нейната цел е да работи като предупреждение , когато температурата се повишава до определено ниво . Специфични пробле

Περισσότερα >
Функции на Дърводелски Tools

Когато имате правилния инструмент за работа , вашата задача изглежда да се изпълни. През годините , инструменти фирми , създадени специални инструменти с конкретни работни места дърводелски в ума. Тез

Περισσότερα >