Как да спечелим една Convection Smoker

Slow - готвене на месо в пушач помага изведат вкус и прави крехко месо и сочно . Можете да изгради своя собствена пушач , който се възползва от конвекция готвене да се насладите на тези аромати в задния двор . Конвекция готвене готви равномерно и по-бързо в сравнение с други методи на готвене. Вашият пушач ще използват конвекция , като позволява на дима да се движат през цялата пушача и равномерно готвене на месото. Нещата ще трябва
Metal боклук може
Electric тренировка
2 до 3 тухли
котлона
Pan
дървени стърготини
Настържете
Термометър
<Бразилски> Покажи повече инструкции

1

Drill три 1 - инчови дупки в долната част на вашия метална кофа за боклук . Един ще бъде за тичане електрически кабел на котлона е от дъното, а другите два ще помогне изкара пушека . Можете да използвате също и керамична саксия . Това ще направи по-малък пушач, но тя работи за по-малки разфасовки на месо. Изберете керамична саксия , която идва с дренажен отвор .

2

Поставете кошчето или пот на върха на 2-3 тухли , така че той е издигнат достатъчно да се осигури адекватна вентилация дим .
<Бразилски>
3

поставяйте горещата плоча на дъното на кофата за боклук или пот . Стартирайте електрически кабел през една от дупките и го включете инча Използвайте удължителен кабел , ако имате нужда да .

4

Поставете тенджерата върху котлона , и го напълнете с дървесен чипс . <Бразилски>
5

началото кошчето с решетката метал. Можете да закупите тези данни отделно или да използвате някой , който идва с основния кръгъл грил . В зависимост от големината на кошчето , решетката трябва да прилягат плътно на няколко сантиметра надолу в кутията .

6

Пробийте два 1 - сантиметрови дупки в горната част на кофата за боклук и да покрие кутията .

7

Поставете термометър в една от пробитите дупки. Дупката трябва да бъде достатъчно малък, така че термометърът виси на върха на кофата за боклук и чете на вътрешната температура , докато го чете от външната страна.

8

Позволете дървени стърготини , за да пушат , и след това поставите месо на върха на решетката .

Как да се замени с Broken Ice диспенсер Лост за Samsung RS2577

Samsung R -серия хладилници са от френски дизайн врата. Това означава, че те имат две рамо до странични отделения , както и разтегателен отделение на дъното. Една друга особеност на тези хладилници ид

Περισσότερα >
Как да се добави Mirror до Dresser

Как да се добави Mirror до Dresser . Защото вашата спалня е първото нещо, което виждате всяка сутрин , когато се събудиш , атмосферата на помещението е важно. Вашата спалня декор е един от начините да

Περισσότερα >