Как да Сравни Ceramic & Инфрачервени нагреватели

Затоплете хладно помещение с една от две популярни космически нагреватели на пазара, керамичен или инфрачервен отоплителен уред . Керамични дискове са метод, при който керамични нагреватели работят да се затопли областта близо до тях . Основните характеристики на керамични нагреватели са на преносимостта и по-ниската точка на горене в сравнение с нагреватели с бобини. Инфрачервените нагреватели имат обвити нагревателен елемент с рефлектор панел, за да се съсредоточи върху области, топлина , хора или предмети, те са насочени към . Преди закупуване на керамични или инфрачервен нагревател , да сравните двата вида да се определи кой ще бъде най-добре за вашия дом, семейство и бюджет. Инструкции

1

Сравнете начин всеки вид произвежда топлина. Преценете дали предпочитате по-широкия обхват на топлина фокус , че керамичен нагревател произвежда , тъй като топлината се отразява керамични дискове и изтича през отворите в корпуса на нагревателя . Помислете за по-директна топлина инфрачервен нагревател предвижда , тъй като той предвижда топлина от отоплителните пръчки и го фокусира директно към хора или предмети.

2

сравнение с размера на всяко устройство и района, където топлината се излъчва да определи дали тя ще се впишат добре в пространството, което възнамерявате да го използвате . Определяне на трудността на движещи се използва нагревателите от една стая или област в друга .


3

Сравнете цените за нагревателите и трайността . Помислете, че плащат малко повече сега за една единица , която ще продължи два пъти по- дълго, колкото по-евтино едно ще спестите пари в дългосрочен план.

4

Сравни оперативните разходи и ефективност. Проверете пакет нагревателя , за да видите това, което е в списъка на енергия използване на посетители , или да поиска от търговеца да ви позволи да видите пакет с инструкции, от вътрешността на кутията. Влезте в Департамента по енергетика - спестители сайт енергия , ако няма информация, се включва с нагревателя , за изчисляване на разходите за използване на всеки вид нагревател , който се обмисля за покупка.

5

Сравни безопасността функции и репутацията на всяка единица . Прочетете списъка на показателите за безопасна употреба върху опаковката на нагревател. Потърсете въпроси като възможността на нагревателя преобръщане , горещи повърхности или поставя едно дете може да се придържаме ръката си вътре, за да се докоснат отоплителни дискове или пръчици и препоръчителната време нагревател може да се използва , преди да го изключите , за да се охлади . Проверка на Комисията за безопасност на потребителските продукти за изтегляне на някои модели на всеки вид нагревател и причините за изтегляния за да се определи дали да се чувстват безопасно закупуване на един от двата вида бойлери.

Как да Затегнете Elbow на съдомиялната

съдомиялни машини са за удобство , че ние често приемаме за даденост . Просто заредете съдомиялната машина с ястия и сапун , начало на цикъла и в един час , или така ще имате чисти съдове . Това удобс

Περισσότερα >
Как да присъства на Мебели Осъществяване School

Как да присъства на Мебели Осъществяване School. Има много различни начини, за да присъстват на мебели вземане училище. Курсовете се предлагат онлайн и професионалните училища са разположени в много г

Περισσότερα >