Как да инсталирате Door Glass на Frigidaire фурни

Ако стъклото на вашите Frigidaire фурна почивки врата, може да бъде склонен да се обадите на сервизния техник да замести стъклото. Но можете да си спестите разходите за обслужване на повикване , ако ви свършат работата сами. Вие също може да спести малко време, ако си техник е много зает . За да смените стъклото , трябва да премахнете вратата от фурната , разглобявате вратата и след това да инсталирате новата стъклото. Преди да направи ремонт , изключете източника на захранване на фурната , за да се премахне възможността за получаване на сътресение . Нещата ще трябва
кожа лице ръкавици
Flat - отвертка
Филипс отвертка

Покажи повече инструкции

1

Отворете вратата на фурната и извадете всички свободни фрагменти стъкло. Носете кожени лице ръкавици , когато сте работа на стъклото, за да се избегне намаляване на ръцете си.

2

Докато вратата е отворена , обърнете надолу ключалките на пантите , за да отключите вратата . Когато пантите са заключени , те са наравно с рамката на фурна врати . То може да бъде необходимо да се използва плоска глава на отвертка да любопитствам отвори ключалките.


3

Затворете вратата в положение на скара -стоп, и след това го повдигнете нагоре и изключване на фурната. Поставете врата с лицето надолу на надежден повърхност.

4

Премахнете винтовете на врата дръжка в горната част на панела на вътрешната врата , и след това извадете винтовете по протежение на долната част на вратата . <Бразилски>
5

Повдигнете вътрешния панел на вратата от външната панел врата.

6

Отстранете винтовете над вратата панти . След това вдигнете вътрешната панела на вратата , и издърпайте пантите навън от долната страна на панела.

7

Флип вътрешния панел на вратата отново. Отстранете винтовете за закрепване на държача стъклена каса , и след това я извадете от вътрешния панел на вратата . Отстранете всякакви стъклени фрагменти са останали вътре в вратата .

8

Извадете стъкло рамка .

9

Поставете стъкления панел в отвора , и след това да инсталирате стъкло рамка .

10

Преинсталиране стъкло васал панел , с помощта на винтовете, които са били премахнати, за да си я осигурят . Когато инсталирате винтовете , заместник страни, за да се осигури равномерно инсталация.

11

Сглобете и поставете отново на вратата на фурната , обръщане на стъпките, които са предприети , за да разглобите и да го премахнете.
<Бразилски> 12

Възстановете захранването на фурната.

Nichrome срещу Quartz Нагреватели

нихромови и кварцови нагреватели за увеличаване на температурата в дома си по различни начини. И двете са енергийно ефективни и да помогне за намаляване на зависимостта от скъпо парно отопление. И две

Περισσότερα >
Как да си направим една таблица от Регенериран Дървесина

Регенериран дървен материал може да дойде от различни източници, като например стари плевни , винени бъчви , огради, къщи и старите ракли . Една обща тенденция сред ентусиасти регенерирани дървен мате

Περισσότερα >