Как да се балансира Craftsman Garage Door Opener

При напускане на завода, всички отваряне Craftsman гаражни врати са конфигурирани да предостави сума по подразбиране на пътуване и сила , че е малко вероятно да бъде напълно правилни за вашата конкретна гараж. Балансиране на продължителността на пътуване и размера на сила на двигателя се използва за преместване на вратата е от съществено значение , ако отварачката ще работи правилно . Регулиране на настройките за допустими и сила често е последната задача по време на инсталацията . Нещата ще трябва
Разрязана отвертка

Покажи повече инструкции

1

Тествайте вратата на гаража с текущите си настройки. Използването на отварачка за стенен монтаж , отворете и затворете вратата на гаража , като отбелязва дали вратата спира преди земята , удари в земята и обръща или не напълно отворен.

2

Застанете на стълба под двигател главата на отварачката е , частта, монтирана на тавана , която се помещава на осветителното тяло . Намерете винтовете за регулиране лимит от лявата страна на устройството и винтовете сила на правото .


3

Завъртете лимит винта означен с стрелка надолу стрелка едно да се добавят 2 инча надолу пътуване разстояние. Завъртете я по часовниковата стрелка, за да премахнете две инч . Добавяне на пътуване , ако вратата не успее да достигне земята , извадете го , ако вратата удря пода и обратно.

4

Завъртете лимит винта означен с възходяща стрелка посока на часовниковата стрелка , за да се добавят 2 инча на движение нагоре , ако вратата не се отвори напълно . Тествайте новите гранични настройките и да се премести стълбата от дясната страна на агрегата на електродвигателя .

5

Регулирайте набира сила с шлиц отвертка , ако вратата продължава да отмени или да не успеят да стигнат до земята , след задаване пределните циферблати . Завъртете скалата за сила, насочена надолу , етикетирани с стрелка надолу , един номериран определяне по-висока за добавяне на допълнителен килограм сила, насочена надолу . Завъртете я обратно настройка, за да се отстранят сила . Вратата трябва да достигне земята, без заден ход , използвайки най-малко количество сила, когато отварачката е зададен правилно .

6

Извършете същите корекции , за да наберете сила нагоре , етикетирани с стрелка, сочеща нагоре , ако вратата спира при отваряне . Всеки номериран раздел добавя кг на сила . Намерете възможно най-ниската настройка сила, която все още позволява на вратата да се отвори напълно и тест на отварачката отново. Може да се наложи да направи няколко корекции , преди вратата да се балансира .

Garbage Изхвърляне Миризма Премахване

Вашата кухня трябва да бъде запълнен с ароматите на готвене. Фаул миризма се носи из ваше разположение боклук може да съсипе атмосферата във вашата кухня . Правилната поддръжка на ваше разположение бо

Περισσότερα >
Как да спечелим Gorilla Glue Cure бързо

Gorilla Glue е особено лош вкус лепило , специално предназначени да направят различни видове повърхности да прилепнат един към друг. Компанията прави най-различни продукти , включително лепило за дърв

Περισσότερα >