Как да се премине от един 3 - Prong до 4 - Prong на Печки

Захранващият кабел за електрическа печка ще прекрати или с 3 -направление или 4 -направление щепсел . Необходимата щепсела се основава на изхода инсталирана във вашия дом. Ако преместите печката в нова къща или да се направят някои нова електро-инсталация , може да се наложи да обновите вашата печка да се запушалка от 4 -направление . Добрата новина е, всяка печка ще работи с двата типа щепсел, и с нов кабел с правилния щепсела могат да бъдат закупени във всеки магазин подобрения в дома . Нещата ще трябва
Phillips и слот отверка
Nutdriver или гаечен ключ определя
Клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверка на гърба на печката ампераж рейтинг на печката и прекъсвача . A табела или стикер ще определят изискванията за мощност за печката. Нови кабели диапазон идват или с 40 -усилвател или 50 -усилвател рейтинг.

2

Купи нов 4 -направление кабел с подходяща дължина за вашата печка с правилния усилвател рейтинг. Кабелът ще бъде обозначен като диапазон кабел.


3

Премахнете съществуващия 3 -направление кабел от печката. Access Connections на въжето през панел в задната част на камината и отбележете местата , където са свързани най- различни цветни жици . Неутралният проводник обикновено е бял, а винт или болт, който държи на неутрален проводник ще бъде свързан към земята винт с метална каишка или тел .

4

Махнете каишката заземяване свързване на неутрални и наземни винтовете. Може да се наложи да се разхлабят или премахнете двата винта , за да получите лентата навън.

5

Инсталирайте новия захранващ кабел , поставяне на цветни проводниците към съответните винтове или публикации . Черните и червени жици са горещи жици и позициите са взаимозаменяеми . Бялата жица отива в неутрално винта и зелената жица да винт земята.

6

Повторна проверка , че всички връзки са сигурни и проводниците са правилно приложени . Поставете капак панел и вашата печка с нов 4 -направление кабел е готов да отиде .

Ремонт Драскотини по Stainless Steel - GE профил

Всеки от неръждаема стомана уреда има видими зърно. Когато почиствате неръждаема стомана GE Профил, използвайте мека кърпа, за да не надраскате повърхността. Ако вашите неръждаема стомана драскотини ,

Περισσότερα >
Как да инсталирате бой с пръчки на стола Седалки

боят с пръчки е техника, използвана от производителите на мебели , за да създадете тъкани ракита -подобен външен вид на столове , маси и всяко парче на мебели, които има равна повърхност, за да бъдат

Περισσότερα >