Как да се промени външното стъкло на стена фурни

стъкло се разрушава . Това се случва често в кухни когато тигани капка , врати шлем или рязкото температурната разлика между фризер и гореща печка комбинирате върху стъклена повърхност. Готварска печка врати са изработени от закалено стъкло и се изправи срещу най- злоупотреби , свързани с печене и печене , но това не ги прави неразрушима . След като се счупи стъклото на фурната вратата , фурната е безполезна , докато не смените вратата или стъклото. Нещата ще трябва
New стъклен панел
Голяма кърпа
отвертка
Broom
лопата

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването до печката в електрическо табло . Поставете голяма кърпа върху голяма маса или на пода .

2

Отворете вратата на фурната по целия път . Издърпайте на пантите ключалките от двете страни на вратата и след това затворете наполовина врата. Повдигнете вратата от пантите , като се използват и двете си ръце от двете страни . Поставете вратата на фурната с счупеното стъкло върху кърпата .


3

Издърпайте цялата видима счупеното стъкло и изхвърлете. Sweep всяко счупено стъкло от пода с метла и лопата .

4

Развийте винтовете, които държат дръжката на място. Намерете винтовете от долната страна на вратата и да ги премахнете . Дръжте всички винтове по безопасен и организирано място, така че да можете лесно да сглобите вратата след смяна на стъклото.

5

Повдигнете вътрешно стъкло половина на вратата, от предната част на вратата на фурната . Трябва да видите вътрешността на външната стъкления панел . Вземете всички парчета от стъкло , останали на вратата .

6

Задайте нов стъкло във външния панел. Поставете вътрешната половина на вратата обратно върху външния панел. Сменете винтовете по долната част на вратата на фурната . Завийте обратно върху дръжката на вратата с двата винта от вътрешната страна на вратата.

7

Плъзнете вратата обратно в фурната на стената на пантите . Освободете ключалките на пантите , като ги повдигате и ги тласка назад във вдлъбнатината в рамка на стената фурна. Затворете вратата на фурната . Включете захранването отново във фурната .

Може ли да сложите Central Heat и Air в къща с Пропан

? Пропан е жизнеспособна опция за тези, които желаят да отопляват домовете си в отдалечени места . Ако искате да използвате пропан в дом, който разполага с централна топлина и въздух, обикновено няма

Περισσότερα >
Как да спечелим Slip Калъфи за трапезария Столове

Ако имате стари столове, които се нуждаят от покритие или нови, които не искате да получите мръсно, направи кълъфки за вашата трапезария столове за защита или скрие недостатъците . На Slipcovers плъзг

Περισσότερα >