Как да настроите Honeywell Термостатни смесителни Valve

A термостатичен смесителен вентил регулира температурата на водата в гореща вода нагревател . Тя смесва топла и студена вода в правилната пропорция за поддържане на желаната температура. Можете да регулирате смесителен вентил за увеличаване или намаляване на максималната температура . Honeywell препоръчва създаването на смесителен вентил при температура не по-висока от 120 градуса по Фаренхайт , за да се предотврати изгаряне . Конкретните насоки за регулиране на клапата се различават , в зависимост от които Honeywell модел , който имате. Нещата ще трябва
3/16-inch Алън гаечен ключ
Термометър
отвертка

Покажи повече инструкции
AMX Series DirectConnect

1

отстранете температура етикет гама на термостатичен смесителен вентил за достъп контролира температурата .

2

Поставете 3/16-inch Allen изтръгне в винта.


3

Завъртете ключа обратно на часовниковата стрелка , за да се повиши температурата , или по часовниковата стрелка за понижаване на температурата .

4

Run гореща вода от всеки кран в дома си. Използвайте термометър за измерване на температурата . Регулирайте термостатичен смесителен вентил , колкото е необходимо да се коригира температурата .


Пропорционално Термостатичен смесителен вентил

5

Намерете ръчното колело в горната част на основното тяло клапан.

6

Използвайте отвертка, за да разхлабите винта в горната част на колелото на ръка. Не сваляйте винта изцяло .

7

Повдигнете леко колелото на ръка , но не се опитвайте да я отстраните. Го повдигнете ви позволява да регулирате температурата .

8

Завъртете ръчното колело обратно на часовниковата стрелка , за да се намали температурата . Завъртете колелото по часовниковата стрелка , за да се повиши температурата .

9

Натиснете колелото на ръка леко надолу , за да заключите в настройките на температурата . Затегнете винта.

10

Измерете температурата на горещата вода от всеки кран в дома си. Регулирайте настройката на температурата , както е необходимо .

Опасно ли е да напусне Вентилатори на

? Завръщане у дома на топло къща е добре през зимата , но не толкова, колкото през лятото , когато отидете на закрито , за да получи почивка от жегата . Таван фенове пазят Вашия дом хладно в една малк

Περισσότερα >
Как да тъкат Corn люспа Стол Седалки

Антични прилив седалки столове добавят старомодна нюх към страна декориране схема . Царевични люспи традиционно са били използвани в южната част на Съединените щати за пробив седалкови места , тъй кат

Περισσότερα >