Как да вляза в GE Профил Gas плот

филтър отдушник в средата на General Electric (GE ) Профил газ готвач - отгоре поддържа производителността готвене с улов отломки. Филтърът се нуждае от редовно почистване , за да се предотврати натрупването на остатъци . Намира се във вътрешността на готвач - горната част на вентилационната камера , филтърът е обхваната от решетка на готвач - горната му . Достъп до филтъра е проста. Нещата ще трябва
Готварска печка ръкавици с един пръст на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Завъртете копчетата на газовата печка за готвене на часовниковата стрелка в положение изключено . Изчакайте най- малко един час, за скари и решетка да се охлади.

2

Място фурна ръкавици на ръцете си, и повдигнете вентилационната решетка от средата на готвач - отгоре. Задайте го настрана. С решетка отстранен , уплътнението отдушник , отдушник филтър и отдушник камера са видими .


3

Извадете уплътнението отдушник . Уплътнението е непосредствено под мястото , от което сте извадили вентилационната решетка .

4

Повдигнете вентилационния филтър от вътрешната страна на газ готвач - горната част на вентилационната камера. Камерата за отдушник е под повърхността на готвач - горната му , вътре в уреда . Филтърът за отдушник е екран тел .

5

Хванете лявата и дясната страна на GE Профил готвач - отгоре, и бавно повдигнете готвач - горната част от щанда си отваряне за достъп до вътрешността на тезгяха . Избягвайте вдигането на готвач - горната част от своя отдушник камера , защото това може да наруши готвач - отгоре и да анулира нейната гаранция.

Как да се балансира Craftsman Garage Door Opener

При напускане на завода, всички отваряне Craftsman гаражни врати са конфигурирани да предостави сума по подразбиране на пътуване и сила , че е малко вероятно да бъде напълно правилни за вашата конкрет

Περισσότερα >
Как да направим един рога Настолна лампа

Ако имате колекция от еленови рога , можете да направите една хубава маса лампа от тях. Не е необходимо действително да стреля елени да получат рога , един от двамата. Много рогати животни Слоу старит

Περισσότερα >