Lennox Стойност Furnace Отстраняване

The Lennox Series Value пещта е модел на газ , предназначени за използване в дома. Това беше един от моделите, по-ниски разходи , произведени от Lennox ; серията вече не се произвежда , считано от датата на публикуване. Ако възникнат проблеми с пещта , можете да опитате някои отстраняване на проблеми , за да реши проблема , ако въпросът не е сериозно или опасно в природата. Никога не се опитвайте да поправите или почистите пещта , ако не сте сигурни дали можете да изпълните задачата правилно . Нещата ще трябва
ръчно миене
дълга дръжка четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

възвратна клапа на доставките на газ и отваряне на клапана , ако пещта Lennox има мощност, но сигналната лампа не свети и пещта не работи . Уверете се , че ключът на захранването е в положение "On ", ако доставките на газ е в експлоатация.

2

Усилете термостата няколко степени , ако пещта е включен и сигналната лампа свети , но пещта е не работи. Преместете превключвателя на "On" или "Heat ", вместо на " Auto" и да позволи няколко минути за пещта , за да започнат и да започне да се нагрява дома.


3

включите захранването към " Off " и да чакат за пещта да се охлади , ако пещта не се нагрява по подходящ начин. Премахнете вратичката за достъп и плъзнете филтъра от корпуса . Почистете или сменете филтъра , поставете филтъра обратно в уреда и да затвори вратата за достъп .

4

Отворете всички регистри в къщата, ако жилището не се нагрява равномерно или работи шумно , защото затваряне един или повече регистри могат да създадат дисбаланс налягане . Съхранявайте елементи на разстояние , далеч от регистрите за по-добро въздушния поток .

5

Проверете вентилатор колело , ако пещта е шумна при работа . Почистете с дълга дръжка четка, за да премахнете отломки и прах.

6

прекъснете захранването на пещта , ако сигналната лампа не свети и по-ниски термостата до най-ниската настройка. Завъртете контрола газовия вентил на " Off" и изчакайте пет минути. Надуши за газ , след пет минути и остави веднага , ако мирише на газ. Обадете се на вашия газова компания . Завъртете контрола на " On" , ако не може да открие мирис на газ и затвори вратичката за достъп . Включете захранването на пещта и завъртете термостата обратно нагоре .

A Кенмор 110 9227 Heavy Duty Washer тече

Преди да се опитате ремонт на вашата машина, да проверите състоянието на вашата гаранция. Кенмор предлага покритие от една пълна година на механични и електрически компоненти , ограничен петгодишен по

Περισσότερα >
Как да направим стелажи книга с въже

При закупуване на лавиците ви са ограничени до размера на производителя и на разходите. Когато направите своя собствена библиотечка от въжета , можете да решите колко голяма искате да бъде и къде иска

Περισσότερα >