Как да инсталирате една LP газ Line през стената на House

Liquid пропан, или LP, е полезен гориво за битови приложения, но резервоарите под налягане , в която се съхраняват никога не трябва да се поставят вътре в дома , тъй като това създава опасност за безопасността . Правилният начин да инсталирате пропан нагревател или печка е да стартирате газ линия от резервоара на място в двор или гараж през стената и да уреда в дома. Всеки ред на газ и уред трябва да бъдат внимателно проверени за течове след монтажа и преди да се използва . Нещата ще трябва
Пробийте
Разширяване пяна изолация
Тръборезачки
Pipe flarer е. гъвкави медни тръбопроводи, 3/8 инча диаметър
Teflon лента на MarketBook.bg Покажи повече Инструкции

1

Прикрепете гъвкави медни тръби до резервоара LP чрез завинтване монтирането на края на тръбите плътно към отвора в горната част на резервоара.

2 <стр.> Пробийте дупка в стената на къщата , използвайки свредло достатъчно дълго, за да премине целия път през стената. Фрези с този размер могат да бъдат отдавани под наем в повечето фирми под наем инструмент. Позиционирайте дупката възможно най-близо до уред, който ще се използва пропан , колкото е възможно , така че по-голямата част на тръбата план е извън , отколкото вътре.


3

Нахранете медна тръба през отвора . Гъвкава медна тръба е сгъваем , но само донякъде . Бъдете внимателни, да не го огънете толкова рязко , че запресоване или да го мачкат , защото това ще създаде опасност от изтичане.

4

Закачете тръбата към LP уреда. Това може да бъде направено по различни начини , в зависимост от типа на уреда и неговите тела. Можете да приложите на тръбата с помощта на резба тела и тефлон лента. Вие също може да се обостря тръбата с инструмент тръба факли , и го постави върху зърното на уреда.

5

Тествайте връзките в резервоара и уреда чрез прилагане на сапунена вода около връзката и бавно отваряне кранчето на резервоара LP . Ако забележите мехурчета , ваната се затваря веднага и отново да прикачения файл.

6

Предотвратяване загубата на топлина около входната точка на тръбата до къщата чрез запълване на дупката около тръбата с разширяване спрей пяна изолация .

Как да се откъсне Ice Maker вратата на имоти Хладилник

маркови Estate уреди са произведени от Whirlpool , компанията зад Ропър и Maytag продукти. Вие може да искате да премахнете вратата на лед машина на ваша страна до страна на уреда , ако се движат в хл

Περισσότερα >
Как да спечелим една Miniature Log Bed

A очарователен миниатюрен дневник легло може да бъде идеалното допълнение към селски куклена къща . Чрез използването на клони, самите трупи ще бъдат възпроизведени в автентичен начин. Този малък днев

Περισσότερα >