Как да инсталирате Tilt Скоби до Печки

Free- стоящи кухненски печки представляват потенциална заплаха за безопасността , тъй като те могат да избие напред и да причини нараняване. За да се предотврати печката от разтоварване, можете да инсталирате скоби за наклон на задната стена зад печката. Тези скоби закотвят краката печка в място , дори и когато се упражнява сила върху предната част на печката. Нещата ще трябва
Tape мярка
Pencil
Пробийте
1/8-inch свредло
очила
отвертка или електрическа бормашина
Пластмасови котви стена (по избор ) <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Хванете двете страни на печката и го издърпайте напред от стената . Бъдете внимателни, да не се наруши някоя от жиците . Извадете електрическия кабел на печката , ако е необходимо , за да се даде достатъчно пространство, в което да работят .

2

Погледнете на задния капак на печката , за да намерите две задни крака. Измерете разстоянието между тях с помощта на ролетка .


3

Падам на колене в областта зад печката и да използват мярка лента, за да се направи молив марка на пода и стената, за да определи местоположението на две печки фута .

4

Поставете скоба наклон над центъра на всеки молив марка и използвайте молива за да нарисувате кръг във всеки винт дупка. Две дупки са разположени в пода , и две дупки са разположени в стената .

5

Задайте скобите настрана и инсталирате 1/8-inch бургия в тренировка. Ако пода или стената е от бетон или зидария , използвайте 1/8-inch зидария свредло .

6

очила Don безопасност и да се създаде един - инчов - дълбока дупка във всяка белязана място в пода и в стената .

7

Изравнете конзолите през дупките и поставете винтове в дупките в стената и пода , като се използва електрическа бормашина . След като поставите винтовете напълно , хванете скобите с ръката си и да видим дали те се движат . Ако скобите се движат на всички, затегнете винтовете допълнително .

8

Включете електрическия кабел на печката в контакта на стената. Плъзнете печката връща на мястото си , така че задните крака се плъзгат в скобите .

Как да изчистите блокирана съдомиялни Drain

Това, което започна като прост цикъл за миялната машина може да се озове в наводнения вода , ако изтичането на Вашата съдомиялна машина е се запуши . Това е лесно за счупено стъкло , хранителни отпадъ

Περισσότερα >
Как да се изработи Chest

Проектиране на домашно съкровище кутия за вашето дете ще отнеме по-малко от един час , за да завършите . Децата се радват крие своите специални дрънкулки и съкровища далеч . Домашно ковчежета са идеал

Περισσότερα >