Как да инсталирате Special Trap климатик

отпадъчни води - като конденз от топъл въздух , който охлажда около намотките на климатик - може да събира в дренажната тръба на единицата . Кондензацията може след това да се изгради и да повлияе на изхода на уреда във вашия дом. Кондензацията натрупване могат да бъдат намалени чрез използване на специален капан, който се свързва директно към дренажната тръба , наречена кондензат линия капан . Този капан помага за предотвратяване на въздуха да се движи обратно в климатика поради кривината на PVC тръба , че капанът се използва . Нещата ще трябва
Ролетка
самозалепваща лента
Бутални видях
Две PVC конектори
PVC лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранването на вашия климатик единица във вашия дом прекъсвач .

2

Намерете дренажната тръба свързана с климатика , който обикновено е по- тънка бяла тръба в долната част на устройството.


3

Измерете размера на новата кондензат линия капан дренажната тръба да се определи каква част от оригиналния водосточната тръба трябва да се намали .

4

Маркирайте дължина трябва да се отреже на дренажната тръба с помощта на самозалепваща лента .

5

Изрежете двете маркировки с помощта на възвратно видях. Уверете се, че да се носят предпазни око предавка при извършване на съкращения .

6

Нанесете 1/4 инча на PVC лепило към единия край на PVC конектор , а след това натиснете силно залепени края на една от отрязаните части на дренажната тръба .

7

Нанесете 1/4 инча на PVC лепило към друг PVC конектор , а след това натиснете силно залепени края на капана на кондензат линия.

8

Свържете капана на кондензат линия до дренажната тръба да се уверете, че тя се вписва правилно . Вземете капана излетят отново , и прилага PVC лепило за двата конектора .

9

Свържете кондензат линия капана на тръбата за източване на , и да позволи на най-малко 30 секунди, за да премине , докато държите капана на тръбата.

10

Включете електрическата енергия обратно на климатика от вашия дом прекъсвач .

Как да се определи писклив Door на съдомиялни

A скърцащ звук, когато врата съдомиялна машина се отваря или затваря обикновено е резултат от метални или пластмасови части триене заедно. Пантите на практика върху всички съдомиялни машини се движат

Περισσότερα >
Как да се изгради една Moving Библиотеката

Ако сте голям книга любовник и има десетки книга лежи у дома , какъв по-добър начин , за да им се наслаждавате , отколкото да се изгради своя собствена лавица за книги ? Но ние не говорим за просто ед

Περισσότερα >