Как да отстранявате Goodman Проект Предизвикване

Проектът на индуктор вентилатора на Goodman пещ има за цел да помогне взриви газовете, които се образуват по време на горенето и през пещта и излиза през комина . Проектът на индуктора се намира в отделението за достъп вентилатор и има мотор и монтаж на вентилатора. Ако проектът на индуктора не се работи правилно, пещта може да не работи ефективно , сажди може да се развие на горелките , или пещта може да се изключва като предпазна мярка за предотвратяване на опасни газове от изтичане . Нещата ще трябва
Чисти кърпи
Long - обработват твърда четка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете електрозахранването на вашата Goodman пещ при домакинството прекъсвач панел и изчакайте пещта да се охлади напълно, преди да продължите. Спрете незабавно, ако мирише на газ , напуснете дома след това се обадите на вашия газова компания или местните служби за спешна помощ .

2

Проверете димоотвода и вентилационните отвори в пещта и се разчиства всичко, което може да попречи на правилното въздушния поток. Отломките може да се спъне верига пресостат и мотора на вентилатора , което ще доведе до пещта , за да се заключва .


3

Проверявайте маркуча за пресостат да се уверите, че не е прегънат , притиснат или блокиран . Изправете и препозициониране на маркуча , както е необходимо .

4

Проверете изпускателния вентил и изчисти всички отломки , които могат да бъдат спасявайки .

5

Отворете капака за достъп отделение на вентилатора и гледам вътре с фенерче , за да се запознаят с проекта за индуктор вентилатор . Почистването му с дълга дръжка твърда четка , ако се окаже прекалено мръсна след това затворете панела за достъп .

Как да се премахне наслагванията Rinnai бойлери

Rinnai предлага линия на Tankless бойлери , които се затопли водата , докато го използвате. Въпреки липсата на голям резервоар за вода , този тип бойлер все още може да се запушва с минерални залежи .

Περισσότερα >
Как да създадем бижута с Металик Mesh Ribbon

Можете да проектирате колоритен , елегантни бижута с мрежа панделка металик. Можете да носите бижута, които да проектирате с панделка с официални лица , случайни събития или около къщата си . Този вид

Περισσότερα >