Как да инсталирате Превключи на Hampton Bay Веранда

The Hampton Bay верандата е електрически вентилатор на тавана контролира от дистанционно стена. Устройството за стена , или ключа , е свързан в електрическа верига домакинство по начин, подобен на стандартен ключ светлина . Инсталиране на ключа за избор на вентилатор на тавана , предоставена с модела Веранда включва премахване на съществуващата ключа стена. Инсталацията отнема по-малко от час с помощта на обикновени инструменти. Допълнителни доставки проводници са на разположение на хардуер магазини. Нещата ще трябва
Комплект отвертки
тел за отстраняване на бои
винт на тел конектори MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете прекъсвача на веригата , която контролира съществуващ ключ стена в стаята с вентилатор на тавана на верандата.

2

Свалете двата винта , държащи ключа за лампата покриващата плоча на стената , с помощта на отвертка . Свалете пластината .


3

Свалете двата винта, които държат ключа към разпределителната кутия в горната и долната част. Издърпайте напред ключа .

4

Развийте винтовете ключ за премахване на трите проводника . Извадете старата ключа стена.

5

Внимавайте цветовете на тел на гърба на Veranda стена превключвател устройството към проводниците в разпределителната кутия . Премахнете 1/4-inch на изолация от края на всеки проводник , използвайки стриптизьорките телените .

6

Туист голите завършва заедно по всеки съвпадение чифт жици. Например , зелената жица на верандата стена превключвател единица обрати заедно в снаждане със зелената заземяването в кръстовището на стената.

7

Поставете конектор проводник на всяка двойка на челно жици и завъртете по часовниковата стрелка . Телени конектори са малки конуси с форма, подобна на шевна напръстник .

8

Push свързаните жиците внимателно в съединителната кутия и сигурна ключа Веранда стена с винтове в разпределителната кутия .
<Бразилски> 9

Поставете Веранда стена превключвател покривна плоча над събранието превключвател и закрепете с винтове. Капак табела линии до над бутоните на ключа на стената. Бутоните се поберат през отворите капака .

10

Завъртете прекъсвача отново.

Най-добрите уреди керамични Disc Стая

Наред с конвекция, micathermic и лъчисти отоплителни уреди , керамични дискови нагреватели - обикновено известен просто като керамични нагреватели - топли стаи чрез керамични диска нагревателни елемен

Περισσότερα >
Направи си сам легло планове

Приветствайки ново бебе е специално събитие . Какъв по-добър начин да почетем повод , отколкото чрез изграждане на яслите на ръка и от сърце ? Ако не можете да намерите планове за яслите си представят

Περισσότερα >