Домашно Steel Grill Burner

Осъществяване на голям капацитет открит грил от 55 - галон стомана барел е перфектен проект на го майстор . Копия от това домашно класически са били пуснати на пазара с търговска цел, но малцина от тях са по-добре. Можете да направите основната част от себе си скара , но ако не разполагате с заваръчна техника или умения, може да се наложи да има заварчик завърши на щанда за вас. Нещата ще трябва
55 - галон стомана барел които не се използват за съхранение на химикали
Jigsaw с карбид нож за рязане на метал
File
Шкурка за метал
Универсални грил скари
Door се справят с болтове , шайби и гайки
4 скоби с болтове , шайби и гайки
една стоманена арматура , 4 фута
три стоманени арматурни пръти , всеки 3 фута дълго
Metal решетка
Cordless бормашина с 4 инча малко.
Arc заварчик
Заваряване прът
Защитна маска
спрей боя за метал на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Подготовка цевта е.
1

ползване пъзела за намаляване на цевта на половина по дължина . Едната половина ще бъде ямата. Другата половина ще бъде на капака.

2

File и шкурка всички останали от пъзела остри ръбове.


3

Пробийте разпространение на 4 - инчови дупки на дъното на половина яма . Тези дупки ще позволяват на въздуха да влиза , което е необходимо да се запази изгарянето на въглища.


Сглобяване на грил е.
4

Нарежете решетка метал, за да почива на кривата на яма половина 2инча от дъното . Въгленът ще почива на тази решетка .

5

Пробийте отвори за ъглови скоби да държат на скара в половина яма . Грилът трябва да бъде около 8 инча от върха на въглен . Намерете конзолите 5 сантиметра от двете страни . Те се задържат с гайки , болтове и шайби .

6

Пробийте отвори за дръжката в центъра на капака. Прикрепете дръжката с болтове, шайби и гайки . В
7

Drill съвпадение на дупки за пантите на задната част както от ямата и капака. Поставете пантите около 7 сантиметра от двете страни . Болт и затегнете пантите да се свържете ямата към капака .


Довършителни Грил е.
8

Weld парчетата от 3 -метрова арматура в два х -образни парчета, за да направи стойка. Това са крайните части от стойката. Weld на 4 -метрова арматура да се присъединят към крайните парчета .

9

Седнете на барбекю скара на щанда .

10

спрей боя на екстериора за по-привлекателни с помощта на грил топлоустойчива боя.

Как Do Данби Климатроник Controls Работа

? A климатик единица Данби може да се използва, за да се охлади , се движат или изсушава въздуха в стаята. Интерфейсът на Данби включва редовни климатик бутони , като например вентилатора , режим и бу

Περισσότερα >
Как да създадете един дрипав Chic Полилей

дрипав Chic е прост дизайн, който се фокусира върху леко износени антични повторени елементи. Много от тези елементи се концентрира върху три основни цвята: бяло , розово и светло зелено . Създаване

Περισσότερα >