Как да се чисти на Leslie Парна Hot Generator Water

Leslie парни водогрейни котли ври вода под налягане за жилищни отоплителни приложения , като например в радиатори. При нормална употреба , генераторът ще се наложи минимална поддръжка и само външно почистване , съгласно инструкцията за експлоатация . Въпреки това, там е специфична процедура за изключване да се следват за безопасна поддръжка на вашия Leslie парогенератор гореща вода. Облекчаване на налягането в резервоара безопасно е от решаващо значение , преди да предприеме каквото и поддържане на външния модул. Нещата ще трябва
Работни ръкавици
Bucket
Течен сапун ястие Имоти: стара кърпи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Включете превключвателя на захранването на помпа за контрол на "Off" позиция.

2

затворете крановете за входящо /високи температурни тръби парни чрез завъртане всеки клапан посока на часовниковата стрелка .


3

Поставете кофа под релефа на налягане клапан от страна на генератора . Сложете на работни ръкавици , след което отворете вентила бавно за да може водата да се оттича извън .

4

Изчакайте, докато резервоарът е хладен на допир. Затворете останалите три клапи в този ред : изхода за топла вода, входа за студената вода и след това за връщане на кондензат линия. Всеки вентил копче обрати посока на часовниковата стрелка , и всички са етикетирани на генератора .

5

Поставете кофа под изпускателния вентил . Изпускателният клапан се отваря след това бавно се отвори предпазния клапан , доколкото е копчето ще се обърне. Това не позволява на въздуха вакуум от сграда в резервоара.

6

Почистете резервоара екстериор и топлообменника с разтвор на течен сапун и вода и след това избършете уреда надолу със стари кърпи. Ваната се оставя да изсъхне на въздуха.

7

Започнете парогенератора чрез затваряне на дренаж и клапани след отваряне на водните клапани в обратен ред , че те са били затворени. Включете захранването , след като клапаните са отворени.

Как да замени Захранващ кабел за LG Air Conditioner

LG произвежда редица различни климатични тела , включително една и две парче модели , както и пано единици. Ако вашият LG уред претърпя неуспех и сте го проследи до захранващия кабел , можете да замен

Περισσότερα >
Как да Cut Пяна за Seat

A чифт остри ножици или нож ще намали през гъстата пенополистирол използва за тапициране места , но ръбовете пяна ще бъдат неравни и трудни за покриване . Използването на ножица или нож също ще изискв

Περισσότερα >