Методи за отстраняване на газов двигател Заварчици

Ползата от използването на преносим заварчик газов двигател е, че можете да го използвате за захранване на вашия заварчик на сравнително ниска цена. Ако някога сте се управлява заварчик направо в електрически контакт на Вашия дом , шансовете са ви използва много енергия за работа. Това може да се изрази в огромен законопроект мощност . Естествено , заварчика на газов двигател е само от полза, ако тя започва . Нещата ще трябва
Почистване парцал
свещта гаечен ключ
Feeler прецени MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Проверете резервоар гориво на Вашия газов двигател заварчик , за да видите , ако тя има газ. Дръжте резервоара поне наполовина пълна с гориво, което е не повече от 30 дни. По-стари гориво може да има замърсители.

2

Разгледайте своя петрол , за да видите , ако тя е при максимален капацитет съгласно спецификациите на заварчика газов двигател. Low масло може да доведе до частите на двигателя, за да се възползват поради липса на триене, следователно предотвратяване на пълен старт.


3

Извадете свещта със свещта гаечен ключ. Почистете запалителната свещ на евентуални въглеродни депозити с парцал . Също така проверете за видими повреди , като например пукнатини в порцелана .

4

Преинсталиране запалителната свещ . Използвайте габарит сондаж да си остане между 0,028 и 0,031 mm . Твърде тесен пропуск предотвратява искрата от достигането на парите за гориво , докато твърде далеч от една празнина няма да позволя на запалителната огъня.

5

Изключете лоста на горивната клапа и извадете винта за източване. Завъртете лоста за гориво вентил отново. Ако там е бавна или не разхода на гориво , почистване на карбуратора на всякакви седиментни гориво депозити.

6

Осигурете защита от верига AC е на власт , ако не е достигане на заварчик единица .
<Бразилски>


Отстраняване на Амана AMV6177 фурни

The Амана AMV6177 е комбинация микровълнова печка и конвекция фурна , предназначени да бъдат окачени от долната страна на корпуса над кухня диапазон. Фурната използва поколение електрически топлина, з

Περισσότερα >
Какво е Reed Wicker

? Reed ракита отнася до материала, използван за производство на плетени мебели , кошници и други предмети. Тези тръстики идват от някоя от няколко различни високи растения , които растат в мокри помещ

Περισσότερα >