Как да спрете един котел от повишаването

Някои вариации на температурата на водата в котела е нормално и е част от отоплението , доставка и хладно - надолу процес. Драматичен колебание в линията на водата в котела , обаче , е друг въпрос изцяло . Наречен бурно , тежка вода Онлайн колебание може да увреди на котела , ако проблемът не бъде разгледан . Определяне ако котелът е бурно и определяне на проблема трябва да се извършва само от възрастен, запознати с работата на котела , за да помогне да се избегнат евентуални наранявания. Нещата ще трябва
Bucket
зърна клапан на тръбата в
Покажи повече инструкции

1

Гледайте линията на водата в чашата на котела поглед и следи линията вода в продължение на няколко часа . Забележка колебание на повече от един инч в стъклото на зрението или водата се стичаше от погледа на стъкления плот . Това означава, че котелът е бурно .

2

Изключете котела и позволява на устройството да се охлади напълно .


3

Извадете клапан облекчение или друг вентил на страна котел над нивото на водата, която е най-малко 3/4 инча в размер .

4

Свържете хоризонтална клапан зърното върху вентила. Възстановете захранването на котела и позволява водата да се загрее . Задайте празна кофа под вентила.

5

прекъснете захранването на котела , след като водата е топла , но не и пара и след това отворете предпазния вентил бавно. Не стойте в предната част на клапан ; винаги стоят на страна, за да избягат всеки възможен пара.

6

Отворете котела попълнете клапан и да чакат за вода, за да се влее в зърното клапан. Изчакайте водата да спре да изтича от зърното клапан и след това бавно се отвори леко ръчно попълване клапан. Затворете ръководството за попълване клапан , ако водния поток е по-голям от диаметъра на молив.

7

Повторете този процес , докато най-малко 4-6 кофи са пълни и изпразва или за общо 1-3 часа .
видео 8

Млъкни ръчно запълване клапа и извадете зърното клапан. Сменете клапан облекчение или друга клапа, която първоначално бе отстранен и отворете изпускателния вентил след поставянето на празна кофа под изпускателния вентил .

9

Нека се достигне канализацията котел до нормалното ниво на запълване и след това изпускателният клапан се затваря и да се възстанови захранването на котела.

Моята миялна машина не работи

Въпреки съдомиялни машини са доста прости уреди , редица въпроси, може да ги накара да се повреди . Ако машината ви не работи и вашите мръсни чинии се трупат , има няколко стъпки, които предприемат, з

Περισσότερα >
Как да заредите Staples в Stanley Staple Gun TR100

Staples може да се използва за много повече от това просто да се присъедини купища документи заедно. Staples също може да дойде по-удобно за различни занаятчийски и строителни цели . Stanley TR100 щап

Περισσότερα >