Инсталиране на камина на газ в мазето

Direct - отдушник газови камини са сред най-лесните за инсталиране , което се дължи на липсата на необходимост от комин . Такава камина изисква нищо повече от вентилационната тръба, свързваща устройството към екстериора на къщата си , но тя може да отоплява дома си толкова лесно, като един от най -традиционните модели. Газови камини са идеални за сутеренни инсталации - често можете да се свържете на отдушника на малък прозорец, мазе за още по -лесно инсталиране. Нещата ще трябва
Direct - изпуска газ камина
Vent напръстник
Drill и винтове
Hammer и довършителни пирони
Бетон или циркуляр (по желание )
във вентилационната тръба
Замажете MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете място за вашата камина в мазето си . Камината трябва да бъде поставен в близост до линията на газ , и в идеалния случай ще се намира в непосредствена близост до един прозорец . Ако прозореца на мазето не е достъпно , изберете една стена, която се простира над повърхността на земята.

2

Извадете една стъкла на прозореца , ако има такива, и да запълни празнината с кюнец напръстник , закрепване ъглите на гилзата към рамката на прозореца с довършителни пирони . Ако няма прозорец е под ръка , нарязани дупка в стената с помощта на бетон трион (за стена фондация) или циркуляр ( ако стената е направена от дърво ) . Ако работите с дървена стена , оформи дупката с две по - 4s , бомбе заковаване тях до най-близкия конезавод и един към друг. Завинтете гилзата към рамката дърво или бетонната стена .


3

Изграждане на съраунд за вашата камина , ако имате желание . A съраунд е застроената част от двете страни и над камина , които често включват манто и декоративна облицовка . Най заобикаля са направени от дърво , но те ​​могат да включват мазилка или плочки повърхности . Стъпките, необходими, за да го изгради , ще варират в зависимост от дизайна и материалите, които искате да използвате. Ако нямате нищо против да гледа голи камина , пропуснете тази стъпка, за да се спести време и пари.

4

Плъзнете камината в позиция и да се свържете своя простор на гилзата на стена с вентилационната тръба . Повечето видове във вентилационната тръба просто се плъзгат на място и след това се местят , за да заключите . Използвайте лакътните стави за преход между хоризонтална и вертикална тръбопроводи, което ви позволява да се присъедини към ниска камината отдушник на гилзата в близост до горната част на стената. Нанесете силикон на всички видими празнини .

5

наеме майстор водопроводчик , за да се свържете на газовата линия за теб, за максимална безопасност , след това включете камина , за да го тествате .

<Бразилски>

Как да се определи Garbage Изхвърляне Flywheel

Понякога грешната позиция може да се промъкне ви източване и в кофи за боклук. Следващият път, когато се опитате да включите ваше разположение , можете да откриете, че тя няма да работи на всички, защ

Περισσότερα >
Как да направим един Art Таблица за Playroom

Направи стая за игри привлекателен за детето си чрез добавяне на елементи като дете размер столове, маси и бюра . Тази стая ще помогне на детето да изследва въображението си чрез художествените си уме

Περισσότερα >