Как да се добави Fiberfill да Шкафове

Избор на висококачествени високоговорители е съществена част от изграждането на домашно кино. Говорители получат техните акустични свойства от своите електроника , но също така и от дървени или пластмасови шкафове, които ги приютяват . Добавянето полиестер fiberfill да озвучителни тела за домашно кино може да подобри цялостното качество на звука и ще ви позволи да се използват по-малки или по-малко скъпи говорители , докато все още постигане на звука, който желаете . Fiberfill е на разположение на повечето изкуства и занаяти магазини и е лесен за инсталиране и премахване . Нещата ще трябва
Tape мярка
отвертка
Polyester fiberfill
спрей лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Инсталиране Fiberfill

1

изключете говорител от контакта на стената . Изберете място за работа , която е достатъчно голяма, за вашия кабинет и свободни от прах и отломки.

2

Развийте винтовете , които държат метални монтаж пръстен на говорителя на място с помощта на отвертка . Събиране на винтовете и ги оставете настрана.


3

Извадете говорител от кабинета , като внимателно издърпате навън. Изключете електропроводната система или премахване изолирбанд и размотавам връзки тел . Задайте говорител настрана.

4

Измерете дължината, широчината и височината на кабинета на празния говорител. Умножете всички три измерения, за да се определи кубичен обем на шкафа. Например, един кабинет, който е един крак с 2 фута от 2 фута има общ обем от 4 куб. фута .

5

Консултирайте се с наръчника на собственика на производителя високоговорител, ако е наличен , за обема на предложения кабинет . Изваждане на този обем от обема на Вашия кабинет . Например , ако вашият кабинет е 4 кубически метра и предлага обем за говорителя е 3 кубични фута , ще добави един кубичен фут на fiberfill .

6

Изчислете размера на fiberfill искате Based на теглото , изброени на опаковката . Използвайте £ 1 на fiberfill да елиминира един кубичен метър от обема на кутията.

7

спрей лепило в кутията, леко покритие от вътрешната стена, която е най-отдалечена от отварянето на високоговорителя. Поставете fiberfill в кабинета през отвора за високоговорителя. Натиснете го здраво към задната стена на кутията , по-далеч от мястото на високоговорителя , колкото е възможно .

8

Поставете говорителя и поставете отново окабеляването . Поставете монтажния пръстен и го завийте на място.

Защо са Микровълните , изработени от стомана

? Микровълнови фурни са често срещано явление в ежедневието ни , обаче , много малко хора разбират как те работят. Един от най- критичните компоненти на функцията микровълновата са стоманените стени н

Περισσότερα >
Как да направим един стол възглавница Cover с цип

Претапициране на мебели може да бъде едновременно предизвикателни и възнаграждаване . Осъществяване нов или актуализиран стол възглавница покрива е един лесен начин да смените или да обновите вашия де

Περισσότερα >