Как да се премести на Boiler

A котел осигурява жизненоважна функция във вашия дом - той е отговорен за поддържане на дома си на топло и си гореща вода . Въпреки това , котелът може да бъде в един неудобен място или може да искате да я преместите , така че може да направи по-добро използване на съществуващите у дома пространство. Преместването на вашия бойлер включва внимателно определяне на ново пространство , последвано от ВиК и електрическа работа, която може да бъде богат , ако преместите котела далеч от сегашното си място . Нещата ще трябва
мярка Tape
Boiler
Appliance Доли
Тръборезачки
съюз
спирателен клапан
вакуумен прекъсвач на MarketBook.bg Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Определяне на новото място за котела. Трябва да се разглеждат няколко фактора. Позицията на комина трябва да се даде възможност за отработените газове за безопасно разпръсне във въздуха. Котелът не трябва да се поставя в близост до каквито и да било препятствия или горими материали. Комбинирани котли са окачени на стената и трябва да бъдат подкрепени , но те заемат по-малко място, отколкото самостоятелно стоящи бойлери. Бойлери не трябва да се намират в баня в повечето случаи, за да се избегне водата от душа или ваната от влизащи в контакт с електрическите компоненти на котела. Можете също така да искате да се помисли как обширни работата ВиК трябва да бъде да инсталирате нови тръби и електрически кабели към котела .

2

кандидатствате за разрешение , ако е необходимо . Някои местни закони или строителни норми могат да наложат на новото място за котела , за да отговарят на специфичните разпоредби , като например броя на сантиметри от котела към съседната стена. Използвайте мярка лента, за да се определи дали новото място за котела в съответствие с местните строителни нормативи .


3

Направете диаграма на всички други части на тръбопроводите и конектори , когато котела е предварително инсталиран . Откачете тръбите и други котелни материалите от първоначалното местоположение .

4

Отидете на основното спирателен клапан на доставката на вода, за да изключите подаването на вода . Изключете котела от тръбите за топла вода .

5

Поставете котел на даден уред, Доли . Това устройство към новото място. Регулирайте краката на котела , ако е необходимо .

6

Прикрепете тръба удар надолу към дренажна система от изпускателния кран на T & P . Прикрепете съюз, спирателен кран и един вакуумен прекъсвач към изхода на вентила.

7

Свържете тръбата за подаване бойлер. Използвайте инструмент тръба рязане за намаляване на тръбата , така че има достатъчно място за чай на захранващия тръбопровод . Поставете чай между изхода на доставки на котела и системата зона клапан.

8

Свържете тръбите и кабелите към котела в новото му място . Инсталиране на горелката с винтове и инсталирате тръбите и кабелите газ според вашата схема . Свържете горелката чрез провеждане на електрически проводници , за да го добавите и налягане на газ към уреда чрез завъртане на газовия вентил . Прикрепете водопроводите според вашата диаграма .

Как да се замени електродите в Frigidaire Плот

Стари Frigidaire газови котлони използват електрод в керамичен корпус , за да възпламени горивото за горелките на повърхността. Електродът приличат детонатора използва от много скари на газ за готвене

Περισσότερα >
Как да се определи Milk Paint

Мляко боя е нетоксичен много издръжлив боя, която е била използвана в продължение на векове . Тя е изработена от прости съставки - мляко , хидратна вар и пигменти - и е един добър проект за всеки, инт

Περισσότερα >