Как да инсталирате New Вградена печка Top С Slide- в Печки

A вграден котлон с плъзгаща в печка се вписва в кухина в плота , за да го даде вграден във външния вид . Процесът на инсталация е много подобен на инсталиране на свободно стоящи модел. Разликата между тези печки е предимно визуален . Горната част на печката е наравно с контра от двете страни на него, и не съществуват значителни различия между горната печка и тезгяха. Единствената друга значителна разлика между слайд - в и свободно стоящи печки е, че тя може да бъде по- неудобно за достъп до пространството зад слайд - в печки , след като са били въведени в действие . Нещата ще трябва
Utility нож
Пробийте ниво
отвертка
Малет
Carpenter е. ключ водопроводчик MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Проверете електрическите изисквания на производителя за нова контакта печка. Ако имате по-стар дом, може да се наложи да инсталирате изход трищифтов . Свържете се с електротехник, за да ре- тел на изхода , ако случаят е такъв .

2

Извадете печката от опаковката , с изключение на картон дъното. Използвайте полезност нож, за да изрежете картона и пластмаса опаковка . Засега оставете печка стои на дъното картон , тъй като ще ви помогне да се плъзга печката през пода на кухнята .


3

Монтирайте скобите за борба с кошове , доставени с новия печката на място, което ще позволи на печката да се плъзга в заключено положение и да го предпази от преобръщане. Тези скоби са от решаващо значение за безопасната експлоатация на печката , така че следвайте внимателно инструкциите на производителя на комплекта . Закрепете скобите на анти - върхът от пробиване на пилотен дупка в повърхността , където камината ще бъде закотвен , обикновено на пода. Докоснете доставени котви във всяка дупка с чук и след това завийте скобите за борба с кошове в котвите .

4

Свържете захранващия кабел към печката , в съответствие с инструкциите на производителя. Свалете задния панел от печката , ако е необходимо . Плъзнете печката , така че да застане директно с отвор в плота , но не го плъзнете в брояч кухина , просто все още .

5

Кука газа с каквото и гъвкава газова връзка е снабден с печката , ако тя използва газ; в противен случай , пропуснете тази стъпка. Следвайте инструкциите на производителя, за да се направи връзката и използвайте гаечен ключ водопроводчик , за да се осигури по линията на място.

6

Извадете чекмеджето на печката от дъното на диапазона. Помолете приятел да ви помогне да изберете най- печката до край картон дъното.

7

Level горната част на печката , като се коригират краката под него. Използвайте ниво, за да се провери дали печката отгоре е балансиран.

8

Включете печката в стената .

9

Плъзнете печката в плот кухина . Погледни под печката , за да проверите , че печката е приведено в съответствие с анти - кошове за скоби в пода .

Как да отстранявате Unit Рийм Four Ton AC

A Рийм четири - т климатик единица опаковки мощен удар , и може да се охлади по- голям дом или малък офис . Системата се състои от четири - т главен охлаждане единица , термостат - което е монтирано в

Περισσότερα >
Как да спечелим една Абажур с Mardi Gras мъниста

Mardi Gras мъниста първоначално са направени в традиционните Mardi Gras цветовете на лилаво , зелено и злато и са били носени като хубаво бижута. Сега мъниста са изработени от пластмаса в много цветов

Περισσότερα >