Как да Повторното свързване на ключ за пиедестал Fan

A пиедестал фен е голям фен , обикновено между 18 и 24 инча в диаметър , прикрепен към полюс, който седи на върха на пиедестал няколко метра във въздуха . Ако захранващият кабел се повреди , а вентилаторът вече не работи , можете да Повторното свързване на вентилатора с нов кабел , вместо да купуват един изцяло нов фен . Нещата ще трябва
отвертка
Захранващ кабел
Клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете вентилатора. Дори ако вентилаторът не работи , електрически ток е все още тече през проводник . Ако кабелът е повреден до точката, където е изложена на ел. инсталацията, тя е трябвало да бъде изключен веднага.

2

Отворете кутията , която покрива двигателя и окабеляването на вентилатора .


3

Намерете винтовете , че жиците от щепсела са свързани . Напишете кой цвят проводници (черни , бели и зелени ) Отидете на които винтове на вентилатора , след това разхлабете винтовете и извадете кабелите .

4

Развийте винтовете на конектора на кабела , който държи властта кабел в място вътре в корпуса на вентилатора , и издърпайте стария кабел от вентилатора.

5

Плъзнете новото захранващия кабел във вентилатора и чрез конектора на кабела и затегнете винтовете, за да заключите кабел на място. Поставете кабела така че проводниците вътре в кабела може да достигне до винтовете на вентилатора.

6

Свържете черни , бели и зелени проводници вътре в захранващия кабел към правилните винтовете на вентилатора , след диаграмата сте направили , когато отстраняване на стари кабели. Ако проводниците имат капси по краищата , като ги плъзнете над болтовете и затегнете винтовете. Ако няма капси , огънете краищата на проводниците в една кука с клещи , след това ги закачете през винтовете и затегнете винтовете.

7

Сменете корпуса на вентилатора.

8

Включете вентилатора и го тестваме.

Как да се определи счупени PSP Screen у дома

Откритата естеството на LCD екрана на PlayStation Portable го прави уязвим за премеждия и щети. Можете да поправите счупен PlayStation Portable (PSP ) екран у дома , като го заменя с нов себе си. Проц

Περισσότερα >
DIY LP Запис Rack

Не е трудно да се изграждане на багажник LP у дома чрез използване само на няколко позиции . Всякакъв вид на дърво може да се използва . Бъдете сигурни, за да направи всичко боядисване или оцветяване

Περισσότερα >