Как да променя Пропан Grill Burner

Пропан газови горелки седят вътре в дъното на повечето грилове и осигуряват пряк източник на топлина за готвене. Тези горелки съдържат малки дупки, където газ пропан избяга да се създаде серия от малки пламъци. Това е възможно да се модифицират тези горелки в различни форми и размери , използващи медни тръби и сонда . Чрез пробиване на отвори в медта и обединяване на тръбата със съществуващата линия за доставки на газ , спокойно можете да променяте почти всеки пропан скара горелка . Нещата ще трябва
отвертка
Pipe режещ инструмент
медна тръба
факел Водопроводчик е. Solder
медна тръба капачка
Vise сцепление
Пробийте
1/16 - инчов свредло MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Завърти крана на часовниковата стрелка на пропан резервоар , докато стегнат да изключи притока на газ .

2 <стр.> Развийте захранващият тръбопровод от резервоара пропан.


3

Отстранете всички винтове , които притежават елемент на горелката вътре скара и извадя старите горелки . Те са прикрепени към захранващия тръбопровод . Издърпайте газовата линия , както е добре .

4

Поставете тръба рязане на пътни такси около основата на тръбата на метал предлагането , който захранва горелката с около 3 сантиметра просвет между кройката и край на тръбата . Отрежете тръбата и изхвърли стария горелката.

5

Изрежете парче от медна тръба с размера , който искате горелката да бъде във вътрешността на скара. Като общо правило , повечето горелки трябва да пътуват по дължината на основата на скара.

6

Поставете единия край на медната тръба в отвора на тръбата за захранване на горелката . Медна тръба се нагрява с горелка с пропан водопроводчик и натиснете мед спойка в шевовете между двете парчета . The загрява тръбата ще дръпне в спойката . Спрете, когато спойка започва да се балон от шева .

7

Поставете капачка мед монтаж над другия край на тръбата на мед. Загрейте този край на тръбата с факлата и прилага спойка на шева , докато спойката мехурчета .

8

Поставете блока на медна тръба в хватката порок.

9 <стр.> Използвайте малко 1/16-inch тренировка за удар серия от дупки по протежение на горната част на тръбата , когато газът ще се избяга от . Използвайте тръбата стара горелка като ръководство за колко далеч в космоса от отворите за вашата конкретна единица .

10

Поставете възела в грила и сигурна линията с винтовете, които преди това сте отстранени. <Бразилски>

Как да пуснете Window Климатроник От Inverter

Много 120 - волтови домакински уреди може да се управлява на разстояние от 12 - волтова батерия с помощта на устройство, наречено един инвертор , който преобразува постоянен ток в променлив ток и стъп

Περισσότερα >
Как да направим един картон Stool

Изграждане на стол от отломки листа ( или нов ) от картон е чудесно упражнение за това как да се създаде функционална мебел от ежедневието материал. Този проект може да се използва като безценна помощ

Περισσότερα >