DIY CNC Hot -Wire Foam Cutter

A гореща жица пяна катер се използва за рязане на различни видове пяна за занаятите и за дома и градината проекти. Закупуване на катер направено от производител, не може да е най - рентабилният метод за получаване на парите си на стойност . Вместо това, взети заедно собствения си нож , който можете да използвате , ако е необходимо . Нещата ще трябва
2 жалони
String
Electric китара низ
таблица или пъзел
Machine метални винтове
Ядки
Шайби
Телени ядки
изолирбанд
кутия
Електротехника проект болтове и гайки , 1/4-inch
Drill
еднополюсен ключ за димиране
3 удължители , 16 калибър и 12 -фута
Transformer , 25 волта и 2 ампер

Покажи повече инструкции
рязане и пробиване

1

Нарежете един от двата дървени жалони в половината , с помощта на трион маса или пъзел маса. На две половини, сондажни 1/4-inch дупки в средата на всеки и допълнителни дупки в края на всяка пръчка , около 1 /2 инча от двата края на пръчката .

2

Drill една дупка около 6 инча от края на напълно непокътнати критерий , който вече има дупка в нея . Пробийте още около един инч от далечния край на тоягата. Тези жалони ще служат като рамка за вашия нож .


3

Поставете болтове през отворите в центъра на късите жалони , и през дупките , пробити , че в голям критерий . <Бразилски>

Аранжиране и Connection

4

Подредете всички три парчета във формата на буквата " З. " Дръжте ги свързан с помощта на гайка и шайба , но не затягайте пръчки заедно.

5

Поставете винтовете машини през краищата на "H " където имате дупки, пробити . Поставете винтовете с една шайба на страната с главата на винта , и две от страна с гайката . Поставете гайката на края на винта , но не затягайте .

6

Нарежете изходния край на разстояние разширение вашия мозък, и да изложи на два проводника вътре от източване на около 1 до 2 сантиметра от външна изолация .

7

Газа вътрешната тел изолацията на разстояние всяко парче , както добре. Прикрепете голите проводници да винтовете на машината чрез огъване на голата жица около винтовете на страната с две шайби и гайката. Поставете проводник между двете шайби и затегнете .

8

Издърпайте двата края , освен толкова, колкото е необходимо да се създаде някакъв застой . Закрепете застой на жалони , използващи пластмаса телени връзки. Винтовете машината ще служат като вашите силови терминали. Сега Проводникът трябва да формира " Y " форма.

9

Изрежете парче на низ дълъг около 6 метра и вратовръзка примка през двете дупки в края на "H " че все още трябва да бъдат използвани. Тези дупки са на противоположния край , където можете прикрепени жиците .

10

Затегнете низ достатъчно, за да дръпнете краката на "H " перпендикулярна на средната критерий , който ги свързва .


Окабеляване

11

Прикрепете горещ проводник с помощта на струнна китара , го навиете около един от терминалите на машина с винт . Прикрепете низ , като примка в единия край , и след хранене в края на низа през примката . Когато дръпнете края на низа , цикълът ще затегне .

12

Поставете жицата внимателно гайката на винта на машината , и след това увийте телта около терминала от другата страна . Вържете го , така че низът е опъната , но не прекалено стегнат .

13

Вържете кръстосано низ подкрепя от центъра дупки на "H " подкрепа до края на мерилото с низ подкрепа вече нарязани . Крайният резултат трябва да бъде " X " на противоположния край на захранващите клеми .

14

Тел трансформатора и димер ключ. Тези ключове могат да бъдат свързани чрез повтаряне на едни и същи основни тел източване на метода, който се използва в началото на проекта. Използвайте една от жиците за да се свържете с димер превключвател и трансформатора. Е.
15

Свържете димер ключ на трансформатора с останалия проводник . Използвайте една трета удължител да се прикрепят към горещ проводник на трансформатора . Свържете всички кабели с помощта на тел ядки или изолирбанд като минимум.

16

Поставете димер ключа вътре пластмасова кутия проект и лентата ключа в място , което ви гарантира оставят място за вентилация в кутията.

17

Plug в полето - с ключ за димиране целия път в изключено положение. Бавно завъртете на димера , и постепенно да му позволят да се повиши температурата на проводника китара.

Моята миялна машина тече от предната част на долната част на устройството

Съдомиялната може да бъде божи дар в кухнята , тъй като може да ви спести много работа , когато става въпрос за почистване на тези мръсни чинии . Все пак , това не е твърде необичайно за вас да се отт

Περισσότερα >
Как да Reupholster на One -Ring Bar Stool

Можете да персонализирате вашия декор евтино от претапициране старите едно -образни бар столове . Тапицерия плат, ще бъде най- издръжлив, но може да се наложи по- модел или цветови варианти , ако избе

Περισσότερα >