Как да се изгради своя собствена Expandable сушилня за дрехи за стена

Пералня ден е проблематично , когато дъжд или сняг да ви попречи да виси wet прането си отвън. Дори и на хубави дни , разширяема сушилня за дрехи висеше на пералното помещение или гараж стена спестява време и енергия. Просто натиснете скоба , тя щракна на мястото си и след това флип сушилнята дрехи рамка , за да се мотае вашата пералня . Нещата ще трябва
търсач Stud
мярка Tape ниво
Spirit
два тежкотоварни , сгъваеми шелф скоби
Electric тренировка с отвертка малко
винтове, 1 3/4- , 3 - и 4- инчов
4 дъски , 2- от -3 - инчов , на 15 инча дължина
4 дъски , 2- от -3 - инчов , на 30 инча дължина
три панти
Простири мозък
Latch

Покажи повече инструкции в
1

Намерете шипове стената с търсач родословни . Маркирайте централната точка на всяка сглобка с молив , на 60 сантиметра от пода. Стена шипове обикновено са 16 инча един от друг , от центъра до центъра точка .

2

Mark монтажни отвори сгъваеми шелф скоби " , 32 инча с изключение на стената и приведени в съответствие с центъра на шипове . Използвайте нивелир , за да се гарантира, че скобите са хоризонтални .


3

издупчване монтажните отвори в стената шипове . Завинтете скобите към стената с 4 - инчови винтове.

4

Измерете и отбележете всеки три инча по 15 - инчови дъски , фокусирани върху два 1/2-inch страна на дъските. Пробийте 1/4-inch дупка в борда на директорите на всяка марка .

5

Подредете дъските 2 -по- 3 в две 15 - от -33 - инчови правоъгълници , с 1 1/2 -инчов страни нагоре . Butt краищата на 30 - инчови дъски срещу страните на 15 - инчови дъски . Издупчване през 15 - инчови страни на и в края на 30 - инчови дъски . Завийте заедно с 3- инчови винтове.

6

Положете два правоъгълника рамо до рамо с 33 - инчови страни на заедно. Прикрепете заедно с трите пантите с помощта на приложените винтове , разположени на еднакво разстояние по дължината на правоъгълника .

7

Сгънете скобата на рафт и блокира в едно положение . Сгънете двете правоъгълници заедно и поставете в горната част на скобата , с пантите гледа навън.

8

Издърпайте сгънати правоъгълници 1/16 инча от стената . Завийте през дъното на скобата на рафта и в долния правоъгълник с един 3/4-inch винтове.

9

Сгънете горния правоъгълника навън. Започвайки от задния ъгъл , поставете и вратовръзка простир кабел в първата дупка . Издърпайте я плътно към рамката , успоредно на стената и да се вмъкват през първата дупка на противоположната страна .

10

Навийте кабела около рамката и я поставете през втория отвор на една и съща страна . Издърпайте кабела обратно в дължината на рамката на втората дупка от другата страна . Вържете кабела на възел , преди да го дърпа към трета дупка. Продължете инсталирането на кабел плътно към рамката , обвързване на всеки друг ред за осигуряване на въжето .

11

Сгънете рамката простир нагоре, след това сгънете скобата на рафт надолу. Инсталирайте резе върху горната страна на сгъване рамка дърво. Това ще задържи сушилня за дрехи , когато това не е в употреба.

Как да се замени с детонатора на Whirlpool Печка

Whirlpool фурна възпламенители са направени от устойчив на висока температура материал, който свети в черешово червено , когато един електрически заряд преминава през устройството . Когато детонатора

Περισσότερα >
Идеи за боядисване детски столчета

Бояджийски детски столчета Ви дава възможност напълно да персонализирате вашия дом или градина декор. Изберете вашия проект на базата на вашите нужди , председателят имате на разположение , както и ви

Περισσότερα >