Как да се движат котел в мазето

Бойлери често са твърде тежки , за да закарат в сутерен стълби на ръка , дори и с екип от работници. За да се избегне деформация , нараняване или повреда на имущество , да се използва моторизирана стълбищни катерене Доли за транспортиране на котела на долния етаж . Stair катерене куклички са проектирани да превозват до 850 кг. , Намалява нуждата от работна ръка и осигуряване на безопасен транспорт . Можете да наемете тези куклички от движещ се камион - кар компании . Нещата ще трябва
Ролетка
отвертка или гаечен ключ (по желание )
пяна или балон обвивам
самозалепваща лента
Моторизирани стълбищни катерене Доли
листа картон
<Бразилски> Покажи повече инструкции в
1

Мярка котела и входа мазе да има достатъчно пространство, за да се движат на котела чрез . Ако е необходимо , отстранете котелни компоненти с помощта на отвертка или гаечен ключ.

2

Tape пяна или балон обвивам около ръбовете на котела , за да се избегне наличието на драскотини стени или врати , които четките котелни против .
<Бразилски>
3

тест на батериите на Доли като го включите . Ако куклата не започне да се движи или се движи бавно , изключи го и сменете батерията. Тествайте куклата отново, докато тя се движи , когато го включите.

4

Внимателно плъзнете долния панел на Доли под котела. Фиксирайте котела на място с каишки на Доли . Затегнете ги здраво , за да попречи на котела от изместване или подхлъзване по време на движение .

5

Поставете куклата така , че дръжката е изправен и колелата на Доли почивка в горната част на стъпалата.
<Бразилски> 6

Застанете зад куклата и се държа за дръжката. Включете куклата на бавно и стъпка надолу по стълбите , тъй като автоматично слиза . Изключете куклата , когато стигнете до подножието на стълбите.

7

Разточете котела до желаното място с помощта на куклата . Алтернативно , премахване на котела от куклата и го плъзнете на място , като се използват картонени листове за плавно плъзгане път.

Разбирането как Централна Климатици Работа

Ако ви ценят удобствата на климатик, а след това имате Willis Carrier да благодаря . Carrier разработи първия модерен климатика през 1902 година . Оттогава климатик е имал няколко нови разработки, едн

Περισσότερα >
Как да тъкат Round председател

Broken тръстика стол места са лесно да се замени . Стол бой с пръчки или тъкане може да изглежда сложно, но това е много по-просто , отколкото изглежда . Всеки може да го направи с малко практика и до

Περισσότερα >