Как да инсталирате Търговски дърва фурни

Търговски дърва печки са най- често се срещат в италиански ресторанти , но и други видове обекти могат да се възползват от използването им да се готви хляб , пица и други храни. A пещ на дърва може да готви по-бързо в сравнение с други устройства се дължи на температурата може да достигне , и то също може да добавите опушен аромат. Търговски дърва готварски печки, трябва да бъдат инсталирани , следвайки инструкциите на производителя за всяка конкретна фурна , но няколко конкретни стъпки трябва да бъдат следвани, за всички дърва печки да бъдат инсталирани правилно . Нещата ще трябва
Pallet жак или мотокар
ръководство на потребителя
Вестник
Hard дърво MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Свържете се с вашия местен офис град и питам за регламенти за използване на закрито дърва печки . Необходима е работа на комина да излее фурната. Попитайте на града сграда код офиса за изискванията за вашия конкретен вид пещ на дърва .

2

Проверете връзката газ във вашия дом или ресторант , ако си пещ на дърва също има функция за газ. Уверете се, че адаптерът е едно необходимо за вашата печка тип и че връзката работи правилно .


3

Уверете се , необходимо за инсталиране на фурната клирънс . Обикновено дърва пещи трябва да се намира най-малко 3 инча от горими материали . Прочетете ръководството за потребителя , който дойде с вашия фурна за специфични разпоредби.

4

Отстранете опаковката от фурната. Поради тежестта на пещ на дърва , ще трябва да се използва крик за палети или мотокар , за да го преместите в района , където искате да го инсталира . Уверете се, че жак палет или електрокара е класиран да вдигне теглото на вашата конкретна фурна. Спред вилиците толкова далеч, колкото е възможно, когато вдигнете фурната.

5

Поставете фурната в своята база , обикновено бетон рафт, или на зидария, тухли или бетон начала. Закрепете фурната в място , следвайки инструкциите на производителя и с помощта на хардуера , който дойде с фурната.

6

Свържете димните адаптера към комина , монтирайте сензора за температура и свързване на газовите линии се спазват указанията в внимателно ръководството за употреба.

7

Изграждане на малък огън с помощта на вестници и тежко дърво , за да тествате фурната вследствие на препоръките на производителя. Започнете огъня на страна или задната част на купола . Добавете дърво постепенно да се предотврати фурната се нагрява много бързо .

Какви промени трябва да се направи до Печки да се промени от Пропан на газ

? Много модели газ печка могат да бъдат превърнати от пропан към природен газ и обратно , но не можете да превключите горива просто чрез промяна на подаването на гориво . Различаващи се натиска за дос

Περισσότερα >
Как да спечелим една Дървен сгъваем стол,

винаги има нужда от допълнителни столове , когато приятелите посещават вашия дом. Ако имате някоя от страните, ще имате нужда от допълнителни столове за вашите гости. Закупуването столове може да бъде

Περισσότερα >