Как да премахнете Четката на Dyson DC14

косата , струнни и мъх се натрупват около четката върху прахосмукачка по време на употреба . С течение на времето , това създава заплетена бъркотия , че е трудно да се почисти . Ако сте изрязали и дръпна косата и струните и все още имам една ужасна бъркотия , извадете четката на вашия Dyson DC14 , за да го почистите . Това прави четката по-достъпни , което ви дава лесен достъп до всички страни на четката , без да го въртеше наоколо и наоколо, за да се опитате да получите всичко, на разстояние от него . Нещата ще трябва
Coin
отвертка или колан инструмент за премахване
Ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете вакуум и тя лежеше на пода с предната част надолу.

2

Включете трите винта , разположени върху гладещата плоча обратно на часовниковата стрелка с монета, за да го премахнете.


3

Поставете върха на отвертка под колана и го издърпайте нагоре и надясно, за да освободи четката , или поставете инструмент за премахване на колана над края на четката и отлепете лентата върху колчетата с включени куката.

4 <стр.> Хванете четката върху левия край и го издърпайте нагоре и наляво , за да го плъзнете изпод колана и да го премахнете.

5

Почистете четка за отстраняване на всички замърсявания и остатъци в капан в четина . Нарежете косата или струни в плен на четката с чифт ножици и ги издърпайте четката.

6

Хванете левия край на четката и плъзнете десния край на четката под пояса , заключване двата края на четката в основата на вакуума . Вдигнете колана с отвертката , за да го побере и плъзнете четката под него , ако го отстранява с помощта на отвертка . Използвайте куката, за да свалите предпазния колан на колчета на инструмента за премахване на колан , ако се използва инструмент за премахване на колана. Коланът ще се плъзне обратно на мястото си върху четката.

7

Позиционирайте гладеща плоча на дъното на вакуума , като се уверите, закачалките на гладещата повърхност и вакуума са изравнени . Завийте трите винта по часовниковата стрелка с монета, за да си я осигурят .

Как да инсталирате Special Trap климатик

отпадъчни води - като конденз от топъл въздух , който охлажда около намотките на климатик - може да събира в дренажната тръба на единицата . Кондензацията може след това да се изгради и да повлияе на

Περισσότερα >
Как да се изгради един Crate

Как да се изгради една щайга . Понякога трябва да превозва един гигантски елементи, които не са кутии или предварително направени каси за . Ако е така, може да се изгради себе си щайга . Следвайте тез

Περισσότερα >