Как да Премахване на Whirlpool над печката Microwave

Изваждане на Whirlpool над най- печка микровълнова печка не е трудно, но има няколко стъпки, които трябва да бъдат взети, за да го изключите от кухненския шкаф . Точният вид на монтаж хардуер може да варира в зависимост от марката и модела на микровълновата, така че проверете във вашето ръководство за потребителя , ако имате нужда от по-конкретна информация . Нещата ще трябва
отвертка
Наръчник на собственика (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Изключете микровълновата от електрическия контакт в или близо до отвора на кухненски шкаф . Отворете вратичката на микровълновата и извадете стъклената тава .

2

Свалете предната решетка на микровълновата . В зависимост от вида на Whirlpool микровълнова фурна, може да се наложи да премахнете някои винтове или откачи набор от клипове на задържане с цел да се освободи на скара.


3

Имате асистент задръжте микровълновата , докато отстранете винтовете , които държат микровълновата върху монтажната скоба . Това ще го предпази от падане веднага след като се разхлабят последния винт .

4

Издърпайте Whirlpool над най- печката микровълновата от монтажната скоба и го наклонете напред, докато се плъзга свободно на шкаф. Откачете задната част на микровълновата от монтажната табела, когато си кабинет има един .

5

Извадете захранващия кабел на микровълновата е от откриването на шкафа . Може да се наложи да я прекарайте през дупка в корпуса, в зависимост от дизайна на Вашата кухня .

Как да се замени крушката в микровълнова фурна

микровълнови фурни имат електрически крушки , монтирани в едно или две места , в зависимост от дизайна на микровълновата си . Почти всички микровълнови печки имат светлина , която осветява всеки път,

Περισσότερα >
DIY Camp председател Kit

Има няколко направи- си-сам сгъваем стол лагер комплекти на пазара днес . Повечето от тях са сравнително евтини и лесно да се събере , но има и няколко красиви модели, които могат да струват повече от

Περισσότερα >