Как да отстранявате F3 Проблем на GE Микровълнова

GE микровълни с дигитален дисплей ще покаже код за грешка, когато има проблем или неизправност на устройството. Един вид на код за грешка , който ще бъде показан на GE фурна и изисква отстраняване на проблеми е код F3. Един код F3 грешка показва, че клавиатурата на контролния панел е лошо или има късо съединение. Това ще доведе до микровълновата за звуков сигнал непрекъснато след като се появи набор часовник съобщението. Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Сешоар
Key панел
Key мембрана MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел за микровълновата от електрическия контакт . Издърпайте микровълновата от стената и го постави на масата или плота.

2

Намерете и свалете двата винта от горната част на решетката , върху шрифта на единицата , с Филипс глава на отвертка . Издърпайте решетката на разстояние от микровълновата фурна .


3

Намерете и отстранете винтовете, които се използват за осигуряване на контролния панел за микровълнова рамката. Повдигнете устройството на контролния панел нагоре и далеч от микровълновата .

4

Намерете и отстранете винта, който се използва, за да се осигури зелена заземяването . Извадете всички на конекторите и кабелите панделка от контролния съвет.

5

Нанесете топлина от сешоар отпред на таблото за управление в продължение на най -малко 30 секунди. Уверете се, че сешоарът е най- ниска настройка . Издърпайте нагоре по единия ъгъл на горната мембрана , след това отлепете на таблото за управление .

6

Повторете стъпка 5 за другата мембрана, която е на платката за управление .

7

Поставете гъвкава схема на новата мембрана през отвора в таблото за управление . Отстранете подложката на восък да изложи на лепилото за мембраната. Поставете мембраната върху контролното табло .

8

Обелете восък подкрепата на разстояние от горната мембрана , след това я поставете върху контролното табло .

9

Поставете платката за управление обратно на микровълновата и я закрепете с отвертката . Поставете отново решетката , и настроите микровълновата обратно на мястото му .

10

Включете микровълновата обратно в контакта и нулиране на часовника.

Информация относно Old Trane Климатици

Рубен Trane започва своята климатик бизнес през 1931 г., и Trane е направила значителни подобрения на климатици над своите 80 години в бизнеса. Trane не продава централни климатици директно на обществ

Περισσότερα >
DIY LP Запис Rack

Не е трудно да се изграждане на багажник LP у дома чрез използване само на няколко позиции . Всякакъв вид на дърво може да се използва . Бъдете сигурни, за да направи всичко боядисване или оцветяване

Περισσότερα >