Как да Отстраняване на GE JES1358 Микровълнова

The GE JES1358 Microwave е модел плот с разнообразие от предварително зададени опции за готвене , включително навременна готвене на различни нива на мощност и сензорни готвене настройки за пуканки, ориз , напитки и единствена - обслужващи претопляне . Сензорът готвене и претопляне функции открие повишаване на нивата на влажност в микровълновата и автоматично регулиране на времето за готвене на различни видове и количества храна . Тази микровълнова 1200 - Watt включва също грамофон и електронно табло за управление . Инструкции

1

Проверете, за да видите, ако микровълновата ще започне . Ако тя няма да започне и панела на дисплея е празен , може да имате проблем с властта. Изключете микровълновата и след това го включете обратно , като се уверите , че всичките три шипа на захранващия кабел са вкарани докрай в контакта . Ако това не работи, проверете ел.табло на Вашия дом . Reset прекъсвача да се възстанови , ако е необходимо .

2

Уверете се, че вратата на микровълновата е напълно затворен . Натиснете бутона Clear /Off , за да отмените всички предишни инструкции за готвене . Re - въведете своя програма за готвене , включително времето за готвене и тегло храна, ако е необходимо, и натиснете бутона Start.


3

Ако " Err " се появява на дисплея на микровълновата , натиснете бутона Clear /Off и въведете отново вашата програма за готвене. Съобщението " Err " ще се появи по време на програмите сензорно контролирана ( пуканки , ориз, напитки или Претопляне ) , ако вратата се отвори , преди да бъде открит пара или ако няма пара се открива в рамките на максималната сума от време, допустим от микровълновата . Не забравяйте да оставите вратата затворена по време на тези програми , най-малко , докато се покаже времето брои върху панела на дисплея .

4

Ако вашият контролен панел няма да работи, или ако " L " се извежда на екрана , натиснете и задръжте бутона Clear /Off за цели три секунди, за да отключите контролния панел.

5

Ако вашата програма сензор претопляне е в резултат на по-слабо или препечена храна , първо се опитайте да намалите на количество храна в микровълновата ; програми на сензора са предназначени за единични порции храна . Функцията на сензора за подгряване работи чрез измерване на влажността вътре в микровълновата - не използвайте плътно покрити ястие с тази настройка , защото никой не влага ще бъде в състояние да избяга , а храната ще преварявам . Бъдете сигурни , че контейнерите за готвене са сухи ; влажни контейнери ще се увеличи влажността в микровълновата и подвеждат сензора , в резултат на недостатъчно храна.

6

Ако вашият грамофон не се върти , първата проверка, за да се гарантира, че вашата храна контейнер е поставен така, че да може свободно да се върти , без да удря вътрешни стени микровълновата си ; използване на по-малък контейнер за храна може да решите този проблем . Ако грамофона все още няма да се върти , повдигнете грамофона от своята подкрепа и да го замени внимателно , като се гарантира , че тя се опира равномерно върху нейната подкрепа.

Средната кубични фута на фурна

Трудно е да се определят точно средните кубични фута на фурни дължи на различни външни размери и видове на разположение. В зависимост от това дали фурната е свободностоящ гама или фурна стена , на куб

Περισσότερα >
Как да създадем Мебели Използване на Фибоначи последователност

Как да създадем Мебели Използване на Фибоначи последователност. Последователността Фибоначи е последователност от числа, в която всеки термин е резултат от добавяне на предишните две условия. Когато с

Περισσότερα >